четвер, 04 лютого 2010 16:15

Зайняти місце Хіддінка у збірній Росії може Газзаєв або Сьомін

Зайняти місце Хіддінка у збірній Росії може Газзаєв або Сьомін

Відомий російський фахівець Гаджи Гаджиєв поділився думкою про те, хто повинен очолити національну збірну Росії, якщо її нинішній наставник - Гус Хіддінк - залишить команду.

"Якщо після того, як наша збірна стала бронзовим призером чемпіонату Європи, критика в адресу Гуса взагалі була відсутня, то зараз майже всі думають, що Хіддінком були допущені прорахунки: перше - це помилки, пов"язані безпосередньо з грою і підготовкою, а друге - прорахунки етичного порядку, - цитує Гаджиєва Sportbox.

- Якщо ж говорити про мою позицію щодо того, хто повинен очолювати збірну, то у всіх розвинених країнах, окрім Англії, працюють свої доморослі фахівці. Нам треба готувати своїх тренерів і довіряти їм".

"У даній ситуації найбільш ідеальні кандидатури на посаду наставника збірної, на мій погляд, - Газзаєв або Сьомін, - продовжив Гаджиєв. - Орієнтуватися на результати роботи Газзаєва із збірною в 2002 році немає сенсу, тому що з тих пір він однозначно сильно виріс, так само, як і Сьомін.

Те, як обидва цих фахівця говорили про підготовку вісім років тому, і зараз - це інший рівень. У нас також є і група молодих тренерів, які з часом могли б встати біля керма збірної, але їх ще треба готувати. Наприклад, Леонід Слуцький і Валерій Карпін. Можливо, Андрій Кобелєв".

За матеріалами Dynamo.kiev.ua

Зараз ви читаєте новину «Зайняти місце Хіддінка у збірній Росії може Газзаєв або Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути