вівторок, 02 березня 2010 12:32

Хіддінк поїде на ЧС-2010 зі збірною Кот-д"Івуару

Хіддінк поїде на ЧС-2010 зі збірною Кот-д"Івуару

Поки що головний тренер збірної Росії Гус Хіддінк в найближчі дні буде призначений на пост наставника збірної Кот-д"Івуару, якій належить участь в ЧС-2010 в ПАР.

Голландське видання De Telegraaf повідомило, що питання з призначенням Хіддінка вже вирішене. Президент івуарійський федерації футболу Жак Анумо, який напередодні відправив у відставку вже колишнього головного тренера Вахіда Халілходжіча, також оголосив про те, що скоро назве ім"я нового наставника.

Нагадаємо, що раніше Хіддінк кілька разів заявляв про те, що на ЧС-2010 він не поїде ні з однією командою, оскільки хотів пробитися туди зі збірною Росії.

Контракт голландця з Російським футбольним союзом діє до середини липня 2010 року, тобто, якщо Хіддінк, як він також не раз заявляв, відпрацює угоду до кінця, його робота в іншій збірної виключена.

Новий президент РФС Сергій Фурсенко наполягає на тому, щоб Хіддінк повністю відпрацював контракт, але сам голландець, вочевидь, має намір достроково розірвати угоду.

Нагадаємо, що з 1 серпня 2010 Хіддінк стане головним тренером збірної Туреччини. Контракт з турецькою федерацією він підписав за схемою "2 +2".

За матеріалами livesport

Зараз ви читаєте новину «Хіддінк поїде на ЧС-2010 зі збірною Кот-д"Івуару». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути