четвер, 05 липня 2018 18:25

Тренери луганської "Зорі" поїдуть на стажування до "Реалу"

Тренери луганської "Зорі" поїдуть на стажування до "Реалу"
Юрій Вернидуб поїде на стажування в "Реал". Фото: Football.ua

Президент луганської "Зорі" розповів про переговори з мадридським "Реалом". За словами Сергія Рафаїлова, весь тренерський штаб на чолі з Юрієм Вернидубом поїде на стажування у мадридський "Реал".

"На зустрічі з керівництвом "Реала" я обговорював це питання, і ми досягли домовленості, що співробітники клубу, які пов'язані безпосередньо з тренувальним процесом, матимуть можливість пройти стажування в "Реалі" і повчитися. У вересні в Мадрид відправляться шість чоловік. Це - Юрій Вернидуб, Олександр Грицай, Юрій Коваль, як людина, яка відповідає за молодь, співробітник наукової групи Валерій Михайленко. Він поїде, щоб дізнатися, як повніше працювати системою "Катапульта". Плюс поїде тренер із фізпідготовки Ігор Касьяненко і лікар-реабілітолог Володимир Власенко.

Інша поїздка відбудеться теж до нового року. Тоді в Мадрид відправляться тренери Ю-21 і Ю-19 Володимир Микитин та Дмитро Кара-Мустафа. Крім того, Григорій Ярмаш. Ну а потім на стажування в "Реал" відправляться тренери воротарів. Одним словом, всі співробітники клубу, які пов'язані з тренувальним процесом в усіх наших командах, матимуть можливість пройти стажування в "Реалі". Далі більше. Ми вели розмови про те, що в подальшому, можливо, ми торкнемося чисто спортивної частини - обмін молодими футболістами. Поки що рано про це говорити, але розмова на цю тему була", - передає слова Рафаїлова footboom.com.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лунін опинився у "Реалі" завдяки помічнику Шевченка

Голкіпер луганської "Зорі" Андрій Лунін перейшов у мадридський "Реал". Сам гравець доволі неочікувано прокоментував цей перехід.

Зараз ви читаєте новину «Тренери луганської "Зорі" поїдуть на стажування до "Реалу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути