субота, 24 квітня 2010 16:45

Теніс. У Кубку Федерації Україна програє Австралії другий матч поспіль

Теніс. У Кубку Федерації Україна програє Австралії другий матч поспіль

У другому матчі дня в Харкові Марія Коритцева програла за всіма статтями Саманті Стосур 3:6. 0:6. Тепер Австралія повела в боротьбі з Україною в Кубку Федерації 2:0.

Українська тенісистка напрочуд вдало почала матч, вигравши три гейми поспіль відразу. Саманта припускалася помилок, і Марія подарувала нам надію на успіх. Але в суперниці у неї в цей день була 10-ракетка світу, яка знаходиться у блискучій формі. Власне кажучи, в четвертому геймі все хороше для України і Марії закінчилося.

Стосур перестала помилятися, загравши на всю міць. Шансів у Коритцевої в поєдинку з такою грою суперниці не було. Австралійка не просто виграла матч, а взяла 12 (!) Геймів поспіль. Вийшло 6:3, 6:0.

Після першого ігрового дня в Харкові Австралія повела 2:0, що залишає нам мізерні шанси на підсумковий успіх. Завтра на корт в 12.00 вийдуть Олена Бондаренко і Саманта Стосур.

За матеріалами turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Теніс. У Кубку Федерації Україна програє Австралії другий матч поспіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути