субота, 24 квітня 2010 14:55

Теніс. Кубок Федерації почався з поразки Олени Бондаренко

Теніс. Кубок Федерації почався з поразки Олени Бондаренко

У першому матчі харківського протистояння Україна - Австралія в Кубку Федерації Олена Бондаренко несподівано поступилася Анастасії Родіоновій з рахунком 6:0, 3:6, 5:7.

У першому сеті Олена не зазнала ніякого опору з боку Родіонової. Господиня корту легко розправилася з австралійкою зі знущальним рахунком 6:0.

А ось у другій партії ситуація на корті несподівано різко змінилася. Радіонова змогла зробити брейк на першій подачі Бондаренко і потім розвинула свій успіх, повівши в рахунку 4:1. Наша тенісистка намагалася відновити рівновагу, але Анастасія дійсно виглядала краще. У результаті другу партію впевнено взяла Родіонова з рахунком 6:3.

Невдало почався для Бондаренко і третій сет. Родіонова в першому ж геймі зробила брейк, що дозволило австралійці надалі утримувати комфортний відрив у два гейми. Ближче до кінця партії Бондаренко, здавалося, знову вдалося знайти свою гру, але все завершилося поразкою - 5:7.

Австралія повела в боротьбі з Україною 1:0 після матчу, в якому явним фаворитом була наша тенісистка. Враховуючи, що в наступних двох іграх на корті буде показувати свою майстерність Саманта Стосур, шансів на підсумковий успіх у нас не так багато.

За матеріалами turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Кубок Федерації почався з поразки Олени Бондаренко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути