пʼятниця, 16 квітня 2010 10:17

Олена Бондаренко розгромно програла росіянці в Чарльстоні

Олена Бондаренко розгромно програла росіянці в Чарльстоні

Українська тенісистка Олена Бондаренко поступилася росіянці Вірі Звонарьовій з рахунком 2:6, 1:6 на третьому колі турніру з призовим фондом $ 700 тис. в Чарльстоні, США. На початку першого сеті Олені ще вдавалося діяти з росіянкою в одному темпі. Суперниці брали свої гейми, потім обмінялися брейками, але за рахунку 3:2 Звонарьова взяла хід поєдинку повністю під свій контроль.

Досить легко і швидко Віра довела сет, який тривав трохи більше 30 хвилин, до невтішних для Бондаренко 6:2. Звонарьова потужно початку і другу партію, забезпечивши собі на старті комфортні 2:0. До честі Олени, українка ще трохи поборолися, але вистачило цього лише для виграшу одного гейму. У результаті все закінчилося розгромом майже - 2:6, 1:6.

У той же час Марія Коритцева завершила свої виступи на турнірі ITF з призовим фондом 100 000 $ + H в Йоганнесбурзі, ПАР. У чвертьфіналі одиночного розряду українка, посіяна під 5 номером, поступилася Менді Мінеллі з Люксембургу: 3-6 6-4 3-6, а в півфіналі парного розряду естонсько-українська пара Ані/Коритцева в напруженому матчі програла Наріне Еракович з Нової Зеландії і Тамарін Танасугарн з Таїланду: 6-4 4-6 11-13.

Вибув з боротьби на цьому ж турнірі і Денис Молчанов. У другому раунді українець у двох партіях поступився досвідченому австрійському тенісистові Олександру Пейе: 4-6 5-7.

За матеріалами sapronov-tennis.org

Зараз ви читаєте новину «Олена Бондаренко розгромно програла росіянці в Чарльстоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути