вівторок, 13 квітня 2010 08:44

Олена Бондаренко успішно стартувала в американському Чарслстоні

Олена Бондаренко успішно стартувала в американському Чарслстоні

Українська тенісистка Леся Цуренко вибула з боротьби в одиночному розряді на турнірі ITF c призовим фондом 100 тисяч доларів в Йоганнесбурзі, ПАР. У стартовому матчі киянка у впертій боротьбі програла Оксані Калашниковій з Грузії - 3:6, 7:5, 2:6.

У той же час Марія Коритцева вийшла в другий раунд змагань у парному розряді даного турніру. У першому раунді естонсько-українська пара Ані/Коритцева впевнено переграла українсько-російський дует Антонійчук/Ликіна - 6:3, 6:2.

Паралельно Олена Бондаренко (на фото) вийшла в другий раунд турніру WTA з призовим фондом 700 000 $ Family Circle Cup, що проходить в Чарльстоні, США. У матчі першого раунду харків"янка, яка посіяна під 9 номером, без особливих проблем розібралася з американською тенісисткою Джулі Дітті: 6-4 6-2. Наступна суперниця Олени визначиться в матчі між Юлією Горгес (Німеччина) і Беттані Маттек-Сендс (США).

А Денис Молчанов вийшов у основну сітку крупного челленджера з призовим фондом $ 100,000 Soweto Open, що проходить в Йоганнесбурзі. У фіналі відбіркового турніру українець, який посіяний під 4 номером, впевнено переграв хорвата Ловро Зовко (сьомий номер посіву): 6-2 6-1. Першим суперником Молчанова в основній сітці стане сьома ракетка турніру Грега Земля зі Словенії.

За матеріалами sapronov-tennis.org

Зараз ви читаєте новину «Олена Бондаренко успішно стартувала в американському Чарслстоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути