пʼятниця, 23 квітня 2010 15:55

Альона Бондаренко зіграє першою у плей-офф Кубка Федерації

Альона Бондаренко зіграє першою у плей-офф Кубка Федерації

Пройшло жеребкування зустрічі Україна - Австралія в плей-офф Кубка Федерації.

Протистояння в Харкові відкриють Альона Бондаренко і Анастасія Радіонова, які вийдуть на корт о 11.45 в суботу. Відразу ж після них зіграють Саманта Стосур і Марія Коритцева. Так що, в перший день зустрічі лідерів команд вдалося уникнути.

Бондаренко і Стосур вийдуть на корт о 12.00 в неділю, відповідно Коритцева і Радіонова битимуться після них. Завершиться все має в неділю парним протистоянням сестри Кіченок - Стаббз / Стосур.

Особливістю майбутніх матчів Кубка Федерації стали проблеми з перельотом гравців. Так, за три дні до початку поєдинку плей-офф Світової групи Україна-Австралія, з суперниць в Харкові з"явилася лише Анастасія Радіонова, для якої це буде дебют під австралійським прапором на Fed Cup.

Разом із нашою Оленою Бондаренко вони літаком з Нью-Йорка долетіли до Києва, а зі столиці до Харкова обидві тенісистки їхали вже поїздом. Без пригод не обійшлося у Марії Коритцевої. Друга "ракетка" збірної в цьому матчі летіла до Харкова з ПАР. Її врятувало лише те, що транзитний аеропорт в Абу-Дабі був відкритий, тому Марія дісталася додому вчасно.

Повноцінно готуються до матчу тільки дебютантки збірної України - Надія та Людмила Кіченок. Тренер наших Володимир Богданов не вважає участь у матчі сімнадцятирічних сестер ослабленням збірної. За його словами, Надя і Люда добре розуміють один одного.

Матч Україна-Австралія, за право залишитися у Світовій групі, пройде на грунтовому покритті. Його вже випробували наші дівчата і залишилися задоволені. Як пояснив Богданов, грати на грунті вирішили разом з тенісистками, щоб позбавити переваги звиклих до "Хард" австралійок.

За прогнозами тренера, справжню небезпеку для наших дівчат представляє тільки перша "ракетка" суперниць Саманта Стосур (N 10 у світі, найкраща українка А. Бондаренко - N 25). Решта суперниць (Стаббс, Молік і Радіонова) - цілком під силу.

За матеріалами Турнір, Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Альона Бондаренко зіграє першою у плей-офф Кубка Федерації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути