середа, 14 квітня 2010 12:52

Теніс. Олена Бондаренко припиняє боротьбу в парному розряді Чарльстона

Теніс. Олена Бондаренко припиняє боротьбу в парному розряді Чарльстона

Олена Бондаренко разом зі своєю партнеркою Галиною Воскобоєвою (Казахстан) не змогла подолати стартовий бар"єр парного розряду на турнірі Family Circle Cup в США ($ 700.000). У першому раунді дівчата у напруженій боротьбі в 3-х сетах поступилися дуету Макарова/Пеллетьє (Росія/Канада) - 6:4, 4:6, 7:10. Тепер українка зможе зосередитися на виступах в "одиночці", де вона пройшла перше коло.

На іншому американському турнірі - ITF c призовим фондом 25 000 $ в Оспрі - українка Тетяна Лужанська вийшла у другий раунд. У першому раунді киянка переграла четверту ракетку турніру австралійку Шеннон Голдс: 7-6 (4) 6-1

У турнірі ITF з призовим фондом 25 000 $ в Тессендерло, Бельгія, українська тенісистка Оксана Любцова вийшла у другий раунд. У матчі першого раунду вона впевнено переграла Сару Гроннерт з Німеччини: 6-3 6-1. Наступною суперницею киянки буде нідерландська тенісистка Кікі Бертенс.

Вдало почав свої виступи в "основі" грунтового ф"ючерсу в Адані ($ 10.000) 27-річний український тенісист Михайло Філіма. У стартовому раунді досвідчений спортсмен у двох сетах обіграв серба Мільяна Зекіча - 7:5, 6:4. Далі на Михайла чекає зустріч із шостим номером посіву Юргеном Зеппом (Естонія).

За матеріалами sapronov-tennis.org, itftennis.com

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Олена Бондаренко припиняє боротьбу в парному розряді Чарльстона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути