четвер, 02 жовтня 2008 18:17

Свій сотий гол за "Ліверпуль" Джеррард присвятив фанам

Капітан "Ліверпуля" Стівен Джеррард заявив, що присвячує свій 100-й гол за клуб всім вболівальникам "червоних".

В середу в матчі 2-го туру групового етапу Ліги Чемпіонів "Ліверпуль" у себе на "Енфілді" приймав голландський ПСВ. Господарі отримали впевнену перемогу - 3:1, і один з м"ячів мерсисайдців записав на свій рахунок їхній капітан Стівен Джеррард.

Після поєдинку півзахисник збірної Англії не приховував радощів з приводу досягнення відмітки в 100 голів за рідний клуб. 28-річний Джеррард подякував вболівальникам "Ліверпуля" за підтримку і зізнався, що присвячує свій сотий гол саме їм.

"Я дуже радий, що забив сотий гол перед нашими вболівальниками. Я хочу сказати "дякую" всім нашим фанатам за ту підтримку, яку вони надавали мені впродовж багатьох років. Найважливіше сьогодні, що ми зуміли отримати перемогу і вийшли в лідери групи".

"У нинішньому сезоні ми, нарешті, повірили в свої сили, у нас відмінне взаєморозуміння між гравцями, як на полі, так і поза ним. Проте, ми ще нічого не виграли і дуже важливо спробувати це зробити тепер", - заявив Джеррард.

sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Свій сотий гол за "Ліверпуль" Джеррард присвятив фанам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути