вівторок, 25 березня 2008 12:59

Свій сьогоднішній день народження Володимир Кличко відсвяткує в Пуерто-Ріко

Свій сьогоднішній день народження Володимир Кличко відсвяткує в Пуерто-Ріко
Сьогодні Володимир Кличко святкує свій 32-й день народження. Вперше - володіючи відразу двома поясами чемпіона світу. Але не тільки в цьому оригінальність нинішнього святкування. "Зазвичай Володя святкує свій день народження в колі сім"ї, - сказав вчора його брат Віталій. - Це батьки, я, моя дружина Наташа, його племінники. Але цього року у нього буде незвичайний день народження. Володимир його відсвяткує в Пуерто-Ріко. Там, в штаб-квартирі Всесвітньої боксерської організації (WBO) її президент Пако Валкарсель вручить йому пояс суперчемпіона. Це дасть право провести обов"язковий захист титулу WBO тільки через рік. Все-таки Володимир має ще пояс IBF і не може через кожні три місяці проводити захист - то за однією версією, то за іншою".

Віталій каже, що такий збіг церемонії з днем народження брата випадковий, але з посмішкою додає, що не вірить у випадковості. Схоже, в WBO спеціально вгадали і вирішили піднести українцеві такий незвичайний подарунок. У Пуерто-Ріко Володимир вирушив зі своєю командою, з якою ввечері і посидить за святковим столом.

Українця за декілька днів перебування в латиноамериканській країні чекає вельми насичена програма. Планувалося, що він зустрінеться з місцевою молоддю в рамках благодійної програми, поспілкується з не менш відомим боксером сучасності Оскаром де ла Хойею, зіграє показовий матч в гольф з легендарним гольфістом Чі Чі Родрігесом.

А вже в середу Кличко-молодший вилетить назад в Україну. Тоді і буде можливість прийняти поздоровлення від близьких. Віталій розповів, що вже приготував братові подарунок, але який саме, не зізнався. Мовляв, тоді не вийде сюрприз. І все-таки один секрет Кличко-старший розкрив. На його замовлення сьогодні на радіостанціях Києва крутитимуть пісню Олександра Розенбаума "Брат мій" - спеціально "від Віталія для Володимира". Каже, Кличко-молодший дуже любить творчість Розенбаума.

А ще Віталій Клічко, всупереч недавнім повідомленням в ЗМІ, не виключає, що навіть перемога на дострокових виборах мера Києва не перешкодить йому повернутися на ринг і посперечатися за титул чемпіона світу. Каже, знайде можливість. І переговори з командою Сема Пітера в цей момент продовжуються.

Сегодня
Зараз ви читаєте новину «Свій сьогоднішній день народження Володимир Кличко відсвяткує в Пуерто-Ріко ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути