середа, 26 листопада 2008 20:15

Студентка намалювала емблему Євро-2012 для Львова

Студентка намалювала емблему Євро-2012 для Львова

У Львові сталі відомі переможці суспільного голосування відкритого міського конкурсу з розробки емблеми "Львів - 2012".

Як повідомляє прес-служба Львівської міськради, за результатами відкритого голосування із понад двохсот робіт жюрі спочатку відібрало 12 кращих робіт і запропонувало громадськості залучитися до відкритого голосування за найкращий проект. У суспільному голосуванні брало участь близько 1500 чоловік, 588 з яких віддало свої голоси за емблему-переможця.

В остаточному голосуванні жюрі більшістю голосів підтримало загальний вибір. Варто відзначити, що всі без виключення члени жюрі відзначали необхідність доопрацювання емблеми професійними дизайнерами під авторським наглядом її розробників. Остаточну допрацьовану емблему ми побачимо протягом місяця.

Автор емблеми-переможця - студентка Української академії друку, яка виконала цю роботу в рамках учбового процесу кафедри книжкової графіки і дизайну друкарської продукції. "Емблема, основою якої є голова лева - господаря нашого міста, символізує енергію, силу, молодість і завзятість уболівальників футбольних матчів", - характеризує свою роботу переможець.

liga.net

Зараз ви читаєте новину «Студентка намалювала емблему Євро-2012 для Львова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути