пʼятниця, 16 квітня 2021 07:49

Стали відомі учасники півфіналу Ліги Європи

Стали відомі учасники півфіналу Ліги Європи
Фінал Ліги Європи відбудеться у Польщі. Фото: REUTERS

15 квітня відбулися повторні матчі 1/4 Ліги Європи.

Матчі пройшли без сенсацій. Фаворити йдуть до наступного раунду турніру.

Найбільша несподіванка - прохід "Роми". Команда Пауло Фонсека змогла переграти "Аякс". У Амстердамі "римляни" виявилися сильними, а в Італії господарі змогли стримати суперника -1:1.

"Арсенал" довів, що домашня нічия із "Славією", була випадковою. Підопічні Мікеля Артети вирішили всі питання у Празі ще у 1-му таймі, коли забили господарями 3 голи. Чехи "поплили" після 1-го пропущеного голу. Господарі намагалися йти вперед, високо зустрічати суперника, але "каноніри" завдяки високим командним та індивідуальним швидкостям просто знищували захист суперника.

"Вільярреал" вибив 2-ге поспіль "Динамо" в Лізі Європи. Вслід за київським від іспанців дісталося із Загребу.

Мінімальна перемога в Хорватії дозволяла підопічним Унаї Емері вести спокійно гру. Господарі методично та цілеспрямовано розхитували захист суперника тримаючи м'яч. Хорвати довго не витримали та під кінець 1-го тайму двічі пропустили. Питання переможця пари було вирішено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стали відомі пари півфіналів Ліги чемпіонів

2-га половина гри була схожа на товариський матч. Іспанці контролювали повністю гру, а хорвати намагалися йти вперед, але це було не ефективно. Під кінець гри Мислав Оршич забив гол престижу. "Вільярреал" переміг - 2:1.

"Манчестер Юнайтед" "вбив" всю інтригу у матчі проти "Гранади" на початку матчу. Едісон Кавані забив швидкий гол за господарів. Після домашньої поразки -0:2 іспанцям потрібно було створювати диво. Вони прагнули атакувати, тиснути на суперника, але клас "манкуніанців" був просто вище. Під кінець матчу гості забили у свої ворота 2-й гол.

У півфіналах Ліги Європи між собою зіграють: "Арсенал" - "Арсенал" та "Ман Юнайтед" -"Рома". 1-ші матчі відбудуться 29 квітня, а матчі-відповіді 6 травня. Фінал турніру запланований на 21 травня в Ґданську.

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі учасники півфіналу Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути