понеділок, 24 червня 2013 10:27

Стали відомі півфіналісти Кубка конфедерацій

Стали відомі півфіналісти Кубка конфедерацій

Збірні Іспанії та Уругваю з футболу пізно увечері 23 червня виграли заключні матчі групового турніру Кубка конфедерацій і вийшли у півфінал змагання. Про це повідомляє сайт ФІФА.

Іспанці з рахунком 3:0 обіграли команду Нігерії. У складі переможців дубль зробив Хорді Альба, ще один м'яч провів Фернандо Торрес.

Уругвай з рахунком 8:0 виграв у аутсайдера турніру, збірної Таїті. Чотирма забитими м'ячами в матчі відзначився нападник латиноамериканської команди Абель Ернандес.

За підсумками трьох матчів групового турніру збірна Іспанії набрала дев'ять очок і посіла перше місце, уругвайці з шістьма очками стали другими. Команда Нігерії залишилася на третьому місці з трьома очками, а збірна Таїті, що програла всі свої матчі і не набрала очок, посіла останнє місце в групі.

У півфіналі Уругвай зіграє з Бразилією, а збірна Іспанії зустрінеться з італійцями. Зустрічі пройдуть 26 і 27 червня відповідно.

Матч за третє місце і фінал будуть зіграні 30 червня.

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі півфіналісти Кубка конфедерацій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути