четвер, 20 червня 2013 08:29

Італія та Бразилія вийшли у півфінал Кубка конфедерацій
8

Фото: ФОТО: Reuters

Збірні Італії і Бразилії забезпечили собі вихід у півфінал Кубка конфедерацій з футболу. Про це повідомляє офіційний сайт ФІФА.

Бразильська команда в ніч на 20 червня з рахунком 2:0 обіграла збірну Мексики. Голи у переможців забили Неймар і Жо.

Збірна Італії здобула перемогу над командою з Японії з рахунком 4:3. Після першої півгодини зустрічі італійці програвали з рахунком 0:2, проте перехопили ініціативу і вже до 52-й хвилині вели з рахунком 3:2. Японці відігралися в середині другого тайму, але за три хвилини до кінця матчу точний удар Себастьяна Джовінко приніс Італії перемогу.

За підсумками двох турів у групі A збірні Бразилії та Італії набрали по шість очок і гарантували собі участь у півфіналі. Мексиканці та японці поки очок не набрали.

Матчі третього туру групового турніру в групі A пройдуть 22 червня. Японія зустрінеться з Мексикою, а Італія і Бразилія в очній зустрічі визначать переможця групи. У разі нічиєї перше місце займе бразильська команда, що має перевагу за додатковими показниками, повідомляє "Лента".

Кубок конфедерацій

2-й тур

Група А

Бразилія - Мексика 2:0 (1:0, 1:0)

Голи: 1:0 - 9 Неймар, 2:0 - 90 Жо.

Бразилія - Жуліо Сезар, Дані Алвес, Давід Луїз, Сілва, Марсело, Л. Густаво, Оскар (Ернанес, 62), Пауліньо, Халк (Лукас Моура, 78), Неймар, Фред (Жо, 82).

Італія - Японія 4:3 (1:2, 3:1)

Голи: 0:1 - 21, пенальті Хонда, 0:2 - 33 Кагава, 1:2 - 41 Де Россі, 2:2 - 50, автогол Утіда, 3:2 - 52, пенальті Балотеллі, 3:3 - 69 Окадзакі , 4:3 - 86 Джовінко.

Італія - Буффон, Де Шільо, Бардзальї, К'єлліні, Маджо (Абате, 59), Пірло, Аквілані (Джовінко, 30), Джаккеріні (Маркізіо, 68), Де Россі, Монтоліво, Балотеллі.

Зараз ви читаєте новину «Італія та Бразилія вийшли у півфінал Кубка конфедерацій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути