середа, 14 грудня 2011 04:08

Сьомін хоче бачити повний стадіон на матчі з "Маккабі"

Сьомін хоче бачити повний стадіон на матчі з "Маккабі"

Наставник київського "Динамо" Юрій Сьомін хотів би зіграти проти "Маккабі" (Тель-Авів) на заповненому стадіоні імені Валерія Лобановського. Заключний матч групового етапу Ліги Європи стане останнім поєдинком для команди перед переїздом на НСК "Олімпійський".

Крім того, кияни ще боряться за вихід з групи. Для цього їм потрібно забити ізраїльтянам чотири м'ячі і сподіватися на перемогу немотивованого "Сток Сіті" у матчі з "Бешикташем".

"Хочу закликати вболівальників прийти на наш заключний матч у цьому році і на цьому стадіоні! Нам би дуже хотілося попрощатися з ними до наступного року", - сказав Сьомін на прес-конференції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" зіграє з "Маккабі" без Шевченка, Шовковського та Вукоєвича

"Вся моя кар'єра в "Динамо" пройшла на цьому стадіоні. Особисто мені дуже хотілося б, щоб ми виграли і показали хорошу гру, якої від нас всі чекають. Але ідеальним варіантом буде наш вихід з групи. Це взагалі просто чудово, - зазначив віце-капітан "Динамо" Олег Гусєв.

Як сказав Юрій Павлович, нам треба грати у свій футбол і зробити все залежне від нас самих. Також будемо сподіватися, що "Сток Сіті" обіграє "Бешикташ", і ми все-таки зможемо пройти далі".

Сьомін повідомив, що ніхто спеціально не слідкувати за розвитком подій у паралельному матчі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" і "Маккабі" розсудить 37-річний швед

"Це не зіграє ніякої ролі. Ми маємо маленький шанс вийти з групи, і повинні зробити все для того, щоб ним скористатися. Щодо "Сток Сіті", то ця команда завжди грає серйозно, для них байдуже, коли грати і де грати. Крім того, "гончарі" завжди можуть піднести будь-який сюрприз. Нас дуже багато критикували за те, що ми не зуміли перемогти "Сток Сіті", але ця команда після поєдинку з "Динамо" обіграла "Евертон" і "Тоттенхем". Я вважаю, що "Сток Сіті" в стані обіграти і "Бешикташ". Найголовніше - перемогти "Маккабі".

Наставник "Динамо" зазначив, що спеціально вилітати з Ліги Європи заради боротьби з "Шахтарем" у чемпіонаті України ніхто не буде.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перед "Динамо" "Маккабі" залишився без головного тренера

"Я не думаю, що звільнитися від весняних матчів Ліги Європи - це на краще. Я це не вітаю - гравці весь час повинні знаходиться в напрузі, вони постійно мають дуже багато працювати."

Щодо відпочинку, то "Динамо" матиме канікули до 12 січня. 16 січня команда відправиться в Іспанію, де проведе два збори і візьме участь у двох турнірах.

Зараз ви читаєте новину «Сьомін хоче бачити повний стадіон на матчі з "Маккабі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути