Ексклюзиви
понеділок, 12 грудня 2011 15:57

"Динамо" зіграє з "Маккабі" без Шевченка, Шовковського та Вукоєвича

"Динамо" зіграє з "Маккабі" без Шевченка, Шовковського та Вукоєвича

Матч, в якому, ймовірно, вирішуватиметься турнірна доля київського "Динамо" в Лізі Європи УЄФА, українська команда проведе в ослабленому складі. У домашній грі заключного туру в групі Е з тель-авівським "Маккабі" через травми не зможуть взяти участь провідні виконавці біло-синіх - нападник Андрій Шевченко, голкіпер Олександр Шовковський та хавбек Огнен Вукоєвич.

Шевченко травмував коліно у зустрічі попереднього туру - зі "Сток Сіті" й потім посилив пошкодження на тренуванні. Наразі 35-річний форвард, який забив 70 голів у клубних змаганнях під егідою УЄФА, проходить курс лікування.

Щодо Шовковського, то він травмував литковий м'яз, пропустив, як і Шева, два останні календарні матчі чемпіонату країни і повернеться до ладу лише в наступному році. За відсутності 36-річного голкіпера місце в воротах "Динамо" займе його 19-річний партнер Максим Коваль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" і "Маккабі" розсудить 37-річний швед

Опорного півзахисника киян Огнена Вукоєвича турбують болі в коліні та паху. У суботньому поєдинку проти львівських "Карпат", в якому "Динамо" здобуло перемогу (1:0), хорват, за його визнанням, грав на уколах. Футболіст розповів, що найближчий час присвятить лікуванню й не зможе допомогти одноклубникам у середу.

Нагадаємо, що лідер чемпіонату України, в лазареті якого також перебувають оборонці Тарас Михалик і Горан Попов, наразі посідає третю сходинку в своєму квартеті, відстаючи на три очки від "Бешикташа" і поступаючись йому за різницею м'ячів. Аби потрапити до плей-офф Ліги Європи підопічні Юрія Сьоміна мають перемагати "Маккабі" з великим рахунком і сподіватися на домашнє фіаско турків у зустрічі з англійським "Сток Сіті", що вже гарантував собі місце в 1/16 фіналу.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" зіграє з "Маккабі" без Шевченка, Шовковського та Вукоєвича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути