Ексклюзиви
вівторок, 06 грудня 2011 09:50

Перед "Динамо" "Маккабі" залишився без головного тренера

Перед "Динамо" "Маккабі" залишився без головного тренера

На матч проти київського "Динамо" у Лізі Європи тель-авівський "Маккабі" виведе новий тренер. Як повідомляє Newsru.co.il, Мітчелл Гольдхар, власник клубу, оголосив у понеділок, що звільняє Моті Іваніра з поста головного тренера. Судячи з усього, причиною стала серія поразок команди в чемпіонаті.

Напередодні "Маккабі" зазнав поразки від хайфського "Апоеля" з рахунком 0:2.

Серед можливих кандидатів на пост тренера "Маккабі" називаються Луїс Фернандес, Гай Лузон і Іцхак Шум. Лузон відкинув пропозицію "Маккабі" в січні 2011 року, коли Гольдхар шукав заміну Аві Німні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я розчарований результатом матчу з "Динамо" — гравець "Маккабі"

У чемпіонаті Ізраїлю тель-авівський клуб займає в даний час дев'яте місце.

Починаючи з вівторка, 6 грудня, в касах стадіону "Динамо" ім. Валерія Лобановського почнеться продаж квитків на матч з "Маккабі", повідомляє Інформаційний відділ київського клубу.

У цей день придбати квитки зможуть лише власники сезонних абонементів на домашні матчі "Динамо". Крім першочергового права придбати квитки, власники абонементів отримають знижку.

При загальній ціні квитків 60, 80, 120 і 150 гривень, залежно від обраного сектора, власники абонементів зможуть придбати їх відповідно за 50, 60, 100 і 120 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліга Європи. "Динамо" і "Ворскла" залишилися без перемог

Продаж квитків для всіх бажаючих розпочнеться в середу, 7 грудня, з 11:00. Починаючи з цього часу власники абонементів зможуть скористатися своїми пільгами в порядку загальної черги.

Один сезонний абонемент дає його власнику гарантоване право на придбання одного квитка на матч групового турніру Ліги Європи "Динамо" - "Маккабі". Для інших охочих відвідати гру квитки будуть продаватися не більше трьох в одні руки.

Матч "Динамо" - "Маккабі" відбудеться 14 грудня в Києві.

Зараз ви читаєте новину «Перед "Динамо" "Маккабі" залишився без головного тренера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути