Ексклюзиви
неділя, 02 жовтня 2011 14:57

"Я розчарований результатом матчу з "Динамо" — гравець "Маккабі"

"Я розчарований результатом матчу з "Динамо" — гравець "Маккабі"

Футболісти ізраїльського "Маккабі" (Тель-Авів) розчаровані нічиєю з київським "Динамо" у матчі 2-го туру групового етапу Ліги Європи. Нагадаємо, поєдинок завершився з рахунком 1:1. Голи забивали динамівець Браун Ідейє та гравець "Маккабі" Дор Міха.

"Ми були кращою командою на полі у другому таймі, - каже 19-річний Міха після матчу. - Я розчарований нічиєю, але зараз ми вже думаємо про поєдинок чемпіонату з "Маккабі" (Хайфа). Він пройде у понеділок. Ця гра дуже важлива для нас."

У свою чергу наставник "Маккабі" Мотті Іванір хвалив свою команду та голкіпера киян Олександра Шовковскього.

"Деякі наші важливі гравці були відсутні сьогодні на полі. Я дуже пишаюся своєю командою. Ми грали дуже добре, саме так потрібно виступати в Європі. Щодо "Динамо", то їхній голкіпер був чудовим, а ми не змогли реалізувати кілька моментів. Це частина гри."

Під час матчу господарями керував помічник Іваніра. Сам наставник відбуває триматчеву дискваліфікацію за образу арбітра.

"Багато фанів "Маккабі" вважають, що команда мала вигравати матч. Вони розчаровані нічийним результатом, - каже ізраїльський журналіст. У мікс-зоні Йоав самотужки представляв місцеву пресу. - Зараз у нас Новий рік, всі відпочивають. Навряд чи про цей матч напишуть у нашій пресі. У свята газети не виходять."

Потім у мікс-зону підтягнулися ізраїльські телевізійники та кореспонденти веб-сайтів. Їм пощастило менше, ніж журналістам друкованих видань.

"У понеділок "Маккабі" зіграє з діючим чемпіоном країни — "Маккабі" з Хайфи. Очікуємо на повний стадіон (15 тисяч). Поєдинок покажуть у прямому ефірі по ТБ." - каже Йоав. Додає, що "Маккабі" з Тель-Авіва знають у Європі насамперед як баскетбольну команду.

Зараз ви читаєте новину «"Я розчарований результатом матчу з "Динамо" — гравець "Маккабі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути