понеділок, 12 грудня 2011 14:00

"Динамо" і "Маккабі" розсудить 37-річний швед

"Динамо" і "Маккабі" розсудить 37-річний швед

Комітет арбітрів УЄФА визначився з кандидатурами суддів, які обслуговуватимуть матчі заключного туру групового турніру Ліги Європи УЄФА.

Матч "Динамо" з "Маккабі", який відбудеться 14 грудня на стадіоні "Динамо" ім. Валерія Лобановського, обслуговуватиме шведська бригада арбітрів на чолі з 37-річним Даніелем Сталхаммаром (Daniel St?lhammar). Зайнятися суддівством швед вирішив у 1995-му році, з 2002-го обслуговує матчі вищого дивізіону Швеції, а два роки по тому отримав статус ФІФА.

Матчі за участю "Динамо" Сталхаммару раніше обслуговувати в якості головного арбітра не доводилося. У минулому сезоні він виконував функції додаткового асистента арбітра у відповідному чвертьфінальному поєдинку Ліги Європи УЄФА між "Брагою" і "Динамо" (0:0).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перед "Динамо" "Маккабі" залишився без головного тренера

Знайомство з українським футболом на цьому для шведа не обмежується - в його активі матч групового турніру Ліги Європи УЄФА 2010/2011 між "Металістом" і "Дебреценом" (2:1), а також зустріч збірних України та Шотландії (1:0) в рамках відбіркового турніру до Євро-2008 (U-19).

Допомагати Сталхаммару будуть його співвітчизники - Петер Мартінссон (Peter Martinsson) і Йоаким Флінк (Joakim Flink). За порядком у штрафному майданчику будуть стежити додаткові асистенти арбітра - Міхаель Лерьюс (Michael Lerjeus) і Боян Панджіч (Bojan Pand?i?). Функції резервного арбітра виконає Мартін Ханссон (Martin Hansson).

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" і "Маккабі" розсудить 37-річний швед». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути