середа, 14 грудня 2011 02:08

Наставник "Маккабі" вчився говорити "Добрый вечер" перед прес-конференцією
13

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

На останню передматчеву прес-конференцію "Маккабі" (Тель-Авів) у цьогорічному розіграші Ліги Європи прийшло троє представників ізраїльського клубу — в.о. наставника команди Нір Левін, тренер воротарів Олександр Уваров та капітан Шерар Йєйні.

Всі були у веселому настрої і посміхалися, а Левін навіть взяв короткий урок російськї мови в Уварова, колишнього голкіпера московського "Динамо" та збірної СРСР. Диктофон вловив, як в.о. головного тренера "Маккабі" кілька разів повторив за своїм помічником "Добрый вечер".

"Добрый вечер" - привітався Нір Левін з журналістами. Урок пройшов не дарма, наставнику "Маккабі" вдалося здивувати українських репортерів. Далі коуч продовжив на рідному івриті. - цей матч не зможе вивести нашу команду в наступний етап Ліги Європи, але він дуже важливий для нас з точки зору результату і впевненості у собі. Ми зіграємо в оптимальному складі. На жаль, кілька наших гравців травмувалися і не приїхали в Київ, але ми задіємо тих виконавців, які є в нашому розпорядженні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" зіграє з "Маккабі" без Шевченка, Шовковського та Вукоєвича

Левін привіз до Києва 19 футболістів. Команда прибула у столицю України за два дні до гри.

"Ми зробили це, щоб якомога краще підготуватися до матчу. Як я вже казав, у нас немає шансу вийти з групи, але ми надаємо цій грі великого значення. Ми врахували відмінності у кліматі України та Ізраїлю і приїхали сюди раніше, щоб гравці встигли пройти акліматизацію".

"Динамо", яке зберігає шанси на вихід з групи, зіграє без Шовковського, Шевченка та Вукоєвича.

"Відсутність гравців основи завжди дає певну перевагу супернику. У нас також відсутні важливі виконавці, але ми постараємося провести якомога кращу гру", - зазначив Йєйні.

"Я знаю Сашу з тих часів, коли він тільки починав виступати за "Динамо", - додає Уваров. - Я вважаю, що він №1 у київському клубі та збірній України. Я знаю, що він травмований і не зіграє з "Маккабі". Я думаю, що "Динамо" має у своєму складі двох рівноцінних голкіперів. На жаль, Саша не зіграє проти нас, але, думаю, що інший воротар зможе гідно його замінити".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" і "Маккабі" розсудить 37-річний швед

Після прес-конференції прес-аташе "Маккабі" запросив журналістів на перші 15 хвилин відкритого тренування команди. Майже всі футболісти виходили на поле у рукавицях і шапках. Лише кілька сміливців знехтували головними уборами.

"У Тель-Авів зараз 22 градуси тепла. Температура у нас практично ніколи не опускається нижче нуля. Наші футболісти не звикли грати в таких холодних умовах, але ми не скаржимося. Ми знаємо, що для такої пори у вас ще достатньо висока температура. Могло бути значно холодніше", - розповідає нам прес-аташе "Маккабі".

Перед початком тренування один із тренерів знімає стадіон "Динамо" на мобільний. Матч з "Маккабі" стане останнім для киян перед переїздом на НСК "Олімпійський".

Нагадаємо, заключний матч групового етапу Ліги Європи "Динамо" - "Маккабі" відбудеться 14 грудня о 20:00. Пряма трансляція на телеканалі "2+2".

Зараз ви читаєте новину «Наставник "Маккабі" вчився говорити "Добрый вечер" перед прес-конференцією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути