вівторок, 13 грудня 2011 13:43

Ультрас "Динамо" допоможуть сиротам на матчі з "Маккабі"

Ультрас "Динамо" допоможуть сиротам на матчі з "Маккабі"

Фанати київського "Динамо" організовують на матчі Ліги Європи з тель-авівським "Маккабі" збір коштів і теплих речей для сиріт дитячого будинку Горобинка.

Взяти участь в наданні допомоги сиротам київські ультрас запрошують всіх вболівальників. Представники фанатського руху зв'язалися безпосередньо з керівництвом дитячого будинку Горобинка і уточнили, які саме речі дійсно необхідні дітям в цю зиму.

Також фанати закликають усіх людей, що мають відношення до цирку, лялькового театру або фокусного мистецтва приїхати разом з ними в дитячий будинок Горобинка і організувати дітям справжнє новорічне свято.

Більше того, спеціально під матч з "Маккабі" була випущена ексклюзивна серія теплих зимових жилетів в динамівських біло-синіх кольорах. Всі кошти, отримані від їх продажу, будуть передані дитячому будинку Горобинка.

Детальніше про акцію і про те, як у ній участь, можна дізнатися на спеціально створеній сторінці заходу.

Дитячий будинок Горобинка знаходиться в смт Гребінки Васильківського району Київської області. У цій установі на даний момент проживають 26 дітей віком від 4-х до 16-ти років. Майже всі з них повні сироти. Від багатьох раніше відмовилися батьки.

Динамівські фанати вже не в перший раз допомагають фінансово і теплими речами дітям-сиротам дитячого будинку Горобинка. Востаннє разом з ультрас його відвідав колишній футболіст київського клубу Андрій Гусін, який нині є тренером "Динамо" -2.

Нагадаємо, що останній матч групового етапу Ліги Європи між київським "Динамо" і тель-авівським Маккабі пройде на стадіоні "Динамо" ім. Валерія Лобановського 14-го грудня. Початок матчу о 20:00.

Гра з Маккабі може стати останньою для Біло-синіх на стадіоні "Динамо" ім. Валерія Лобановського в його нинішньому вигляді. Клубом був підписаний договір про оренду НСК Олімпійський строком на п'ять років, а рідний стадіон "Динамо" ім. Валерія Лобановського буде закритий на реконструкцію.

Зараз ви читаєте новину «Ультрас "Динамо" допоможуть сиротам на матчі з "Маккабі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути