Ексклюзиви
неділя, 11 грудня 2011 12:42

Ультрас "Динамо" задиміли "Арену-Львів"
13

Фото: Фото: Євген Борісов

10 грудня у Львові відбувся матч між "Карпати"-Львів та "Динамо"-Київ.

Уся футбольна Україна знає про дружбу між уболівальниками київського клубу та львів'янами. Дружні фанати вирішили вже за традицією перед грою провести спільний марш на новий стадіон. Проте врешті решт фани "Карпат" пішли однією дорогою, а "Динамо" іншою.

Ультрас "Динамо" зібралися біля торгово-розважального центру "Кінг Крос "Леополіс" у селі Сокільники. Близько півтисячі фанатів з піснями, димовою завісою та фаєрами вирушили із підземного паркінгу паралізувавши рух.

"Давай вперед "Динамо" до мети! І чемпіоном завжди будеш ти! Оле-оле, оле-оле, оле-оле, оле-оле-оле-оле", - співали на всю округу вболівальники.

У цей час фанати "Карпат" йшли до стадіону від міжнародного автовокзалу скандуючи свої кричалки.

ВІДЕО: Фани "Карпат" не забули сказати "Спасибо жителям Донбасса..."

Зважаючи на те, що дорога від торгового центру до стадіону – це суцільне болото, колоні фанатів довелося розірватися та розтягнутися.

При вході на євроарену глядачам довелося пройти потрійний огляд правоохоронців та стюардів. Кожен працівник намагався заглянути у кожну шпарину та надокучливо щупали глядачів.

"Я йду з сином, йому 12 років. Взяв у термосі гарячого чаю, так мєнти відкручували, щоб понюхати, бо думали, що горілка. І ще й в кармани дитині лізли", - розповів один з уболівальників біля турнікетів.

На гру прийшло понад 20 тисяч глядачів. Фанатські сектори були щільно наповнені. Проте фанати стояли не на своїх місцях, а просто за уподобаннями.

На початку матчу під час зачитання складу команд вболівальники гучно вітали білих гравців. Коли ж виходили африканці на трибунах "улюлюкали" ніби мавпи. Таким чином уболівальники демонстрували своє ставлення до легіонерів.

"У нас есть прекрасные украинские парни, которые с детства играют. Которых хотят видеть украинские зрители на поле. А из-за того, что футбол превратился в коммерцию нам привозят этих обезьян. Но мы хотим чтобы за "Динамо" играли парни с нашего двора! Тогда оно и побеждать будет больше", - пояснив один із ультрас поведінку уболівальників.

На 66 хвилині за другу жовту із поля був вилучений "карпатівець" Михайло Кополовець. Одразу після такого повороту подій фанати запалили фаєра та дими. Усе навколо затягнуло сірим димом. Через це гру зупинили на 10 хвилин.

Коментатор повідомив, що за ще одну подібну витівку гру буде зупинено взагалі. На 88 хвилині Ідейє забив єдиний м'яч за гру. Далі усе відбувалося спокійно.

За 10 хвилин до закінчення гри до фан-сектора "Динамо" прийшли бійці "Беркуту", щоб затримати вболівальників на трибуні на півгодини, як заявив коментатор для їхньої ж безпеки.

Зараз ви читаєте новину «Ультрас "Динамо" задиміли "Арену-Львів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

60

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути