середа, 14 грудня 2011 03:09

"Мої бабуся та дідусь приїхали в Ізраїль з України" - капітан "Маккабі"

"Мої бабуся та дідусь приїхали в Ізраїль з України" - капітан "Маккабі"

Капітан "Маккабі" (Тель-Авів) Шерар Йєйні має українське коріння. Бабуся та дідусь півзахисника переїхали в Ізраїль з України. Про це футболіст розповів на передматчевій прес-конференції команди.

"Я вперше побачив Київ. Столиця України дуже мене вразила, особливо архітектурою. Також є ще особистий аспект — мої бабуся та дідусь приїхали в Ізраїль з України. Крім того, країна прийматиме Євро-2012. Це ще одна причина ближче познайомитися з Києвом. Нам він дуже сподобався", - зазначив Йєйні, якому 8 грудня виповнилося 25 років.

Тренера воротарів Олександра Уварова з Україною пов'язують друзі.

"Я завжди з радістю приїжджаю в Україну, особливо у Київ. Хотів би відвідувати вашу столицю кожного року. Я пишаюся тим, що тут у мене є багато друзів. Київ для мене так само близьке місто, як Москва, де я жив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наставник "Маккабі" вчив російське привітання перед прес-конференцією

Я здивований. Востаннє я був тут 2005-го року зі збірною (з 2000-го року Уваров працює у національній команді Ізраїлю тренером воротарів). Україна завжди була красивою, ну а Київ зараз просто красень. Я сьогодні спеціально влаштував прогулянку для хлопців Хрещатиком.

Для мене це велике задоволення побувати тут. Сподіваюсь, що приїду сюди на чемпіонат Європи. Друзі пообіцяли, що приймуть.

До речі, вчора мені вдалося повечеряти з Олексієм Михайличенком (спортивний директор "Динамо"). Ми взагалі дружимо сім'ями. Також я товаришую з Андрієм Балем та Віктором Морозом. Вони приїжджають до мене в Ізраїль. Я можу ще довго перечислювати. У мене, напевно, більше друзів в Україні, ніж у Росії, хоча там я буваю значно частіше. Українці — дуже гостинні люди. У Москві такого немає."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" зіграє з "Маккабі" без Шевченка, Шовковського та Вукоєвича

В.о. наставника "Маккабі" Нір Левін згадав, як грав проти "Динамо", коли ще сам був футболістом.

"Я був у Києві 13 років назад. За цей час місто пройшло шлях розвитку і зараз чудово виглядає. Крім того, я знайомий з клубом "Динамо". Ще коли був футболістом, то зіграв проти команди в Ізраїлі. Я знаю, який це серйозний клуб, тому я дуже зворушений можливістю зіграти проти "Динамо".

Нагадаємо, заключний матч групового етапу Ліги Європи "Динамо" - "Маккабі" відбудеться 14 грудня о 20:00. Пряма трансляція на телеканалі "2+2".

Зараз ви читаєте новину «"Мої бабуся та дідусь приїхали в Ізраїль з України" - капітан "Маккабі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути