Ексклюзиви
понеділок, 13 жовтня 2008 19:27

Що пишуть іноземні ЗМІ про яскраву перемогу Кличка: огляд

Девід П. Грісман, boxingscene.com

"Старе знову виглядало новим. Нове почало здаватися старим.

Ми бачили як Віталій Клbчко, чий поїзд давно зійшов з рейок, розбив опонента, неначе чотири роки простою були всього лише піт-стопом. І ми бачили, як Семюель Пітер, локомотив, який, здавалося, неможливо зупинити, був скинутий зі свого шляху, ледве встигнувши розпочати його.

Цього вечора до Кличка повернулася його життєва сила, його не переслідували травми під час підготовки до бою, і він показав те, що, хоча і передчасно, зробило його колись королем цієї землі гігантів. Його майбутнє залежить від того, на що він ще здатний.

Локомотив же Пітера дійшов до своєї межі. Його кар"єра залежить від того, чи зможе він примиритися з тим, що він не може".

Карл Фрейтаг, fightnews.com

"Кличко змів Пітера в перших чотирьох раундах, що підтверджували і картки суддів. Коли бій продовжився, Віталій продовжував нещадно бити супротивника. У восьмому раунді перевага Кличка була очевидною, у нього проходило багато сильних ударів.

Побитий, засмучений і абсолютно збитий з пантелику Пітер несподівано вирішив не продовжувати бій після 8 раундів.

В цілому, ми побачили несподівано домінуючий виступ Кличка, який, завдяки своєму плану, повністю розбив Пітера. У 37 років і, не дивлячись на 4 роки з часу останнього бою, Віталій виглядав відмінно, як і раніше, неначе він нікуди і не йшов".

Пол Страусс, eastsideboxing.com

"Це був один з тих вечорів, коли бій двох супротивників перетворюється на одностороннє биття. Віталій бився. Використовуючи свій зріст, низько тримав руки і обсипав Пітера джебами, хуками та аперкотами з різних кутів. Пітер майже не рухався і був легкою мішенню для Кличка. Ледве Пітер готувався завдати удару, як розумів, що Кличко вже вийшов з його зони. Або ж, коли він намагався піти в атаку, він натикався на правий Віталія. Поза сумнівом, можна сказати, що Віталій виглядав дуже добре, особливо з урахуванням перерви, а Пітер був млявим і розгубленим. Віталій зробив цей бій, а Пітер допоміг йому тим, що діяв саме так, як розраховував Кличко".

Брайан Дуган спеціально для ESPN.com

"Високий, могутній і рішучий Віталій Кличко повністю перевершив Сема Пітера і повернув своє місце на боксерській вершині. Неначе нікуди і не йшов.

З перших хвилин бою, який став першим за чотири роки, Кличко взяв контроль в свої руки і його удари повернули йому місце номера один в світі.

Відзначимо, це була не така перемога, як його брата Володимира, якому довелося оправлятися від трьох нокдаунів. Це було справжнє руйнування, автором якого стала людина, яку можна вважати найнебезпечнішим панчером в дивізіоні.

Звичайно, пояс Віталія один з багатьох, але його перемога була настільки цілісною, що він, схоже, поклав край дискусії про те, кого вважати кращим супертяжем в світі. Безумовно, він виділяється серед інших володарів поясів".

Sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Що пишуть іноземні ЗМІ про яскраву перемогу Кличка: огляд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути