неділя, 31 травня 2020 12:27

Скрипник різко висловився про суддівство в скандальному матчі

Скрипник різко висловився про суддівство в скандальному матчі
Скрипник назвав пенальт висмоктаним із пальця. Фото ФК "Рига"

"Зоря" в першому матчі після відновлення УПЛ програла "Олександрії" 0:1 через пенальті, який призначили на 90 хвилині. Наставник Віктор Скрипник незадоволений рішенням рефері. Судив матч Євген Арановський з Києва. Крім пенальті у ворота гостей, на 84 хвилині вилучив їх гравця" Богдана Михайличенка.

- Що сказати? Коли програєш, завжди відчуваєш себе кепсько. Видно, що не вистачає тієї динаміки, яка властива команді, яка повноцінно готується до чемпіонату. 2-3 тижні тренувань - не той період, який дає футболісту бути готовим на сто відсотків.

Що стосується якості гри, то ми грали в свою гру, але такі пенальті в самому кінці, грубо кажучи, які висмоктуються з пальця. Призначати такі пенальті - це трохи перебір. У єдиноборствах при кутових і штрафних виникає багато таких моментів. Ми би так по 5-6 пенальті за гру били.

Ми незадоволені програшем і думаю, що не заслуговували поразки. Але потрібно забувати негатив, дивитися вперед і готуватися далі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рука допомоги Михайличенку. "Олександрія" здолала "Зорю"

Після програшу "Олександрії" "Зоря" залишилася на другій сходинці турнірної таблиці. Сьогодні основний суперник луганців – "Динамо" - гратиме проти "Шахтаря".

Зараз ви читаєте новину «Скрипник різко висловився про суддівство в скандальному матчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути