понеділок, 12 січня 2009 11:07

Сколарі про поразку "Челсі" від "МЮ"

Головний тренер "Челсі" Луіс Феліпе Сколарі заявив, що основною причиною розгромної поразки його команди від "Манчестер Юнайтед" (0:3) став перший гол, пропущений в кінці першого тайму. за словах Сколарі, після цього "Челсі" був вимушений піти вперед, і "Манчестер" скористався ситуацією, повідомляє lenta.ru з посиланням на ВВС News.

"У перші 45 хвилин ми діяли дуже добре, але потім пропустили гол, і це змінило гру, - сказав тренер "Челсі". - Після забитого м"яча суперник міг грати вільніше". Сколарі додав, що тепер йому і його футболістам треба серйозно подумати про майбутнє: "Ми може або програти все або бути чоловіками і виправити ситуацію".

У матчі "Манчестер Юнайтед" - "Челсі" перший гол на 45-ій хвилині забив Неманья Відіч, а в другому таймі у складі "МЮ" відзначилися Вейн Руні і Дімітар Бербатов. Перше місце в чемпіонаті Англії займає "Ліверпуль" (46 очок після 21 гри), друге - "Челсі" (42 очки після 21 гри), а третє - "Манчестер Юнайтед" (41 очко після 19 ігор).

Зараз ви читаєте новину «Сколарі про поразку "Челсі" від "МЮ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути