вівторок, 02 березня 2010 17:56

Скандали Олімпіади-2010: порно, презервативи і алкоголь

Скандали Олімпіади-2010: порно, презервативи і алкоголь

Олімпіада у Ванкувері виявилася досить скандальним заходом, стверджує британське видання The Daily Mail. За повідомленнями газет, там навіть вичерпалися запаси презервативів.

"Золота медаль" гарячої десятки скандалів присуджується лижнику, який дивився порно. Норвежець Одд-Бйорн Х"єлмесет заявив в інтерв"ю, що провалився на лижні, тому що останні два тижні дуже багато дивився порно. До того ж у сусідньому номері, в олімпійського чемпіона з марафону Петтера Нортуга, щодня було шумно.

"Срібної медалі" гідний американський сноубордист Скотті Лейго. Лейго змусили достроково повернутися додому, коли спливли фривольні фотографії: якась жінка цілувала його бронзову медаль в районі талії.

"Бронзова медаль" за скандали дісталася керлінгістці Мелані Робійяр з Німеччини: деякий час назад вона сфотографувалася топлес, щоб зібрати пожертви для будівництва льодових палаців. Вона клянеться, що одного разу їй вистачило і повторювати цей досвід вона не збирається, тому що історію з фотографіями непомірно роздули.

На дозвіллі в Ванкувері не нудьгували, продовжує The Daily Mail. Спочатку в місто завезли 100 тисяч презервативів для безкоштовної роздачі семи тисячам спортсменів і чиновникам - тобто приблизно по 14 штук на ніс. Але на другому тижні Ігор запаси зникли і довелося терміново завозити ще одну партію.

Американського бобслеїста Білла Шуффенхауера заарештували за підозрою в нападі на його подругу, з якою він посварився. Втім, після допиту його звільнили, і через два дні він взяв участь у змаганнях.

Власне Ванкуверу автор матеріалу присуджує "золото" за вживання алкоголю. А от репортер Time назвав цю Олімпіаду "найбільш п"яною в історії". "Місцеві лікарні повідомляють, що різко зросла кількість травм, отриманих в нетверезому стані, і захворювань, спровокованих пияцтвом", - пише Time.

Офіційні особи МОК були шоковані поведінкою канадських хокеїсток: після перемоги над американською командою вони пили пиво і шампанське прямо на льоду, причому з горла, і диміли сигарами. "Найгірше, що 18-річна зірка Марі-Філіп Пулен, наймолодша в команді, за законами Британської Колумбії не має права вживати алкоголь", - пише газета, пояснюючи, що в цій провінції дозволено пити з 19 років.

Двох австралійських телекоментаторів розкритикували за неполіткоректні жарти на адресу американського фігуриста Джонні Вейра. Оглядачі дозволили собі висловитися, що серед фігуристів є один гомосексуал.

The Daily Mail також виділило два найбільших обломи Олімпіади. Голландський ковзаняр Свен Крамер після 10-кілометрової дистанції був дискваліфікований, тому що тренер направив його не на ту доріжку, а французька гірськолижниця Маріон Ройал довго плакала після того, як впала на схилі, ледве встигнувши стартувати.

Що стосується великих збоїв, то через примхи погоди влада була змушена завозити сніг літаками, тому що траси більше були схожі на грязьові ванни, ніж на зимову казку. Втім, кому він потрібен, цей сніг, якщо найцікавіше відбувається не на трасах?

За матеріалами ТСН

Зараз ви читаєте новину «Скандали Олімпіади-2010: порно, презервативи і алкоголь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути