вівторок, 02 березня 2010 13:10

Овечкін вибачився перед прихильницею, якій розбив камеру

Овечкін вибачився перед прихильницею, якій розбив камеру
Форвард національної збірної Олександр Овечкін вибачився перед російською фанаткою за інцидент після розгрому від Канади.

Нагадаємо, що хокеїст зламав камеру своїй шанувальниці, яка знімала його на домашнє відео в "Російському домі" у Ванкувері. Лише через кілька днів Ові знайшов у собі сили визнати, що був неправий.

"Я відчуваю, що винен, - сказав 24-річний нападаючий. - Я не хотів зробити або сказати щось погане. Але це сталося. Емоції захлиснули мене. Давайте забудемо про це і будемо рухатися далі".

Вже наступного ранку після участі в церемонії закриття Олімпіади Овечкін прибув у розташування свого клубу "Вашингтон Кепіталс". До столиці Ові добирався з двома пересадками в Сіетлі і Чикаго - наставник "Кепіталс" Брюс Бодро дав відпочити своєму лідерові і звільнив його від тренування в понеділок.

"У літаку я майже весь час спав, - каже Алекс. - Олімпіада забрала багато сил і емоцій. Матч з Канадою склався для нас дуже погано. Ви бачили, що у канадців виходило все - ми ж не грали зовсім. Це жахливий результат, але що робити - життя триває ".

Кореспондент Life Sports зв"язався з фанаткою на ім"я Оксана, якій Ові розбив камеру. Зараз дівчина знаходиться у Ванкувері і збирається днями назад на батьківщину в Росію.

"Особисто переді мною Саша не вибачався, - розповіла вболівальниця Росії Оксана Баринова. - Мабуть, у нього було більше важливих справ, наприклад, церемонія закриття. Але я перетиналася з його агентом, який сказав мені, що Сашко шкодує про те, що трапилося".

"Можливо, не варто було знімати людини в такому стані, але що зроблено, те зроблено. Я його розумію і зла не тримаю. Знаю, що він вибачився через пресу, але не переді мною особисто, хоча це неважливо. Побажаю йому, щоб він більше так не зривався на людях, а показував свою агрессію на майданчику, як і треба було зробити в матчі проти канадців ", - підбила підсумок постраждала фанатка Оксана.

За матеріалами terrikon

Зараз ви читаєте новину «Овечкін вибачився перед прихильницею, якій розбив камеру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути