понеділок, 01 березня 2010 09:48

Поразка хокейної збірної США обійшлася Обамі у ящик пива

Поразка хокейної збірної США обійшлася Обамі у ящик пива

Президент США Барак Обама побився об заклад з канадським прем"єр-міністром Стівеном Харпером на ящик пива. Про те, що лідери двох країн уклали парі на результат фінального матч хокейного олімпійського турніру, повідомляє агентство Associated Press.

У матчі за золото Олімпіади-2010 в останній день Ігор у Ванкувері збірна Канади обіграла команду США з рахунком 3:2 в овертаймі.

Як розповів прес-секретар Білого дому Роберт Гіббс, Обама поставив на матч ящик пива Yuengling, яке вариться в Пенсільванії, в той час як Харпер посперечався на 24 пляшки марки Molson. Таким чином, пояснює агентство, на кону виявилася продукція найстаріших пивоварень двох країн.

Коли і де Обама віддасть переможцю виграна пиво, не повідомляється.

Нагадаємо, У Ванкувері увечері 28 лютого за місцевим часом (рано-вранці 1 березня за київським часом) пройшла церемонія закриття зимової Олімпіади.

Всього в Зимових Іграх у Ванкувері взяли участь близько 2,5 тисяч атлетів з 82 країн світу, які боролися за 86 комплектів нагород у 15 видах спорту. Українські спортсмени залишилися без медалей, повторивши результат Олімпіади-2002 в Солт-Лейк-Сіті (США).

За матеріалами Vancouver.lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Поразка хокейної збірної США обійшлася Обамі у ящик пива». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути