субота, 23 жовтня 2010 16:27

Син Кості Цзю не захотів займатися футболом

Син Кості Цзю не захотів займатися футболом
Старший син 41-річного Кості Цзю Тимофій проміняв футбол на бокс. Про це екс-абсолютний чемпіон світу з боксу, росіянин з австралійським паспортом розповів журналістам на презентації проекту "Ти — чемпіон".
"Сумую за сім'єю, - каже Костя Цзю. - Старшому сину Тимофію скоро виповниться 16 років, молодшому сину Микиті - 12, а доньці Анастасії - вісім."

Тимофій пішов шляхом батька і став боксером. Хлопець встає о п'ятій ранку, щоб провести тренування . О 7:15 за Цзю-молодшим приїжджає шкільний автобус.

"Я не хотів, щоб діти займалися боксом, адже задана мною планка дуже висока. Але що я можу зробити? Добре, хоч дочка не вибрала бокс. Надіюсь і не буде цього робити. Син зробив свідомий вибір. Він дуже добре грав у футбол, але в один момент сказав: "Що ви мене штовхаєте в цей футбол, якщо я народжений бути боксером (ніби, ми його заставляли займатися футболом)". У нього не погано виходить. Він вже провів 18 поєдинків і не зазнав жодної поразки. Я задоволений ним."

Кості Цзю було б цікаво подивитися на бій когось з братів Кличків проти британця Девіда Хея.

"Коли відбувається об'єднанні поясів, це завжди добре. Чому боксери не можуть домовитися? Все питання у грошах. Кому належать телевізійні права, хто промоутер, де проходиме бій і хто скільки отримає. Професійний бокс — це гроші."

Костя Цзю веде "Ти — чемпіон" разом з екс-чемпіонкою світу з боксу, а тепер віце-президентом Ліги професійного боксу України Аліною Шатерніковою та виконавцем ролі боксера Артема Колчіна у фільмах "Бій з тінню" та "Бій з тінню 2: Реванш" Денисом Нікіфоровим. У проекті 12 українських боксерів боротимуться за один мільйон гривень. За словами Цзю вийде 10 програм, а зйомки займуть десь 40-50 днів.

"25 жовтня я перебуватиму в Україні, 28 жовтня я повертаюся у Москву, а 30 лечу в Австралію (дорога займе добу). 16 листопада я повертаюся з Австралії в Єкатеринбург, звідти 25 листопада і прилечу в Україну."

Перший вихід програми "Ти - чемпіон" в ефір відбувся у неділю, 17 жовтня на телеканалі "Україна".
Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Син Кості Цзю не захотів займатися футболом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути