Ексклюзиви
субота, 16 жовтня 2010 14:32

З Віталія Кличка і Кості Цзю хотіли зробити дует

З Віталія Кличка і Кості Цзю хотіли зробити дует
У неділю, 17 жовтня на телеканалі "Україна" стартує нове боксерське шоу "Ти — чемпіон". Програма розпочнеться о 21:30. 13 українських боксерів боротимуться за один мільйон гривень.
Учасників на шоу відбирали зі 150 претендентів з усієї України. У першому бою відсіється один з учасників . Решту 12 боксерів поділять на дві команди по шестеро осіб.

"Випадкових людей на шоу немає. Для всіх учасників створені однакові умови, - каже на прес-конференції головний продюсер телеканалу "Україна" Тетяна Гнєдаш. - Тут все буде по-справжньому — сльози, радість та кров (багато крові — додає Костя Цзю)."

Тренувати команди будуть відомі боксери, екс-чемпіони світу серед професіоналів Юрій Нужненко та Віктор Фесечко. Учасники проекту живуть на спеціально побудованій тренувальній базі. Боксерам обмежили спілкування із зовнішнім світом. Вони не користуються мобільними та Інтернетом. Серед розваг — більярд, телевізор, книги та DVD. У міні-бібліотеці крім спеціалізованої літератури є книги Булгакова, Дойля, Уальда. Серед фільмів - "Борат", "9 рота", "Дневной дозор" та інші.

У програми буде троє ведучих — Костя Цзю, Денис Нікіфоров та Аліна Шатернікова.

"В Австралії я брав участь у "Танцях із зірками", у Росії — в "Танцях на льоду". Нарешті, я потрапив у проект, який безпосередньо пов'язаний з боксом, - каже журналістам Костя Цзю. - Серед учасників шоу у мене немає фаворитів. Хлопці мають бути, як губки, щоб втягувати все що їм скажу."

"Альтернативи Кості не було. Якби Цзю нам відмовив не знаю чи був би цей проект, - додає Тетяна Гнєдаш. - Віталій Кличко мав бути співведучим, але через зайнятість не зміг взяти участь."

Половину боїв глядачі побачать у прямому ефірі, решту будуть у записі. Ідея проекту належить американцям.

"У нас пройде адаптований варіант. За ідею ми заплатили серйозні гроші. Чи буде продовження проекту? Все залежатиме від рейтингу та бажання глядачів." - вважає Гнєдаш.

Всі учасники шоу: Валентин Куц, Василь Кондор, Різван Магомедов, Андрій Шаманський, Юрій Павлючик, Валентин Волоха, Давид "Дато" Табатадзе, Артур Буц, Богдан Процишин, Олексій Кошевець, Олександр Фимушкін, Артем Ширинов, Дмитро Бірюков.
Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «З Віталія Кличка і Кості Цзю хотіли зробити дует». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути