Ексклюзиви
четвер, 10 червня 2010 09:30

Чемпіон світу з боксу перекваліфікувався у журналісти

Чемпіон світу з боксу перекваліфікувався у журналісти

Колишній абсолютний чемпіон світу з боксу у ваговій категорії до 63,5 кілограма Костянтин Цзю став головним редактором електронного журналу про бійцівських видах спорту Fight Magazine. Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на прес-службу видавничого дому Future Media Group.

Цзю особисто відбирає і редагує матеріали журналу. За словами боксера, завдяки цій роботі у нього з'явилася "нова можливість спілкування" з любителями бійцівських видів спорту.

Цзю став абсолютним чемпіоном світу з боксу в 2001 році. За свою професійну кар'єру здобув 31 перемогу (25 - нокаутом) і зазнав дві поразки. У 2005 році Цзю провів свій останній бій, поступившись британцю Ріккі Хаттону. Після бою з Хаттоном Цзю більше не проводив поєдинків, хоча офіційно про відхід зі спорту не оголошував.

Перший номер журналу Fight Magazine вийшов у квітні 2010 року. Журнал виходить щомісяця в електронному вигляді в форматі flash. Кожен номер пропонується для скачування на сайті журналу. Останній на даний момент (червневий) номер в основному присвячений боксу.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Чемпіон світу з боксу перекваліфікувався у журналісти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути