середа, 09 червня 2010 17:35

Бокс. Чигаєв вийшов до півфіналу ЧЄ та забезпечив Україні ще одну медаль

Бокс. Чигаєв вийшов до півфіналу ЧЄ та забезпечив Україні ще одну медаль

У чвертьфінальному поєдинку московського Чемпіонату Європи наш представник у вазі до 54 кг Георгій Чигаєв з мінімальною перевагою здолав шведа африканського походження Салума Нтуве.

Ще перед стартовим гонгом за чинного чемпіона континенту Георгія Чигаєва (правда, ще в категорії до 51 кг) довелося переживати. Швед Салум Нтуве виявився на голову вище нашого боксера. До того ж, у першому колі московського Чемпіонату Європи Нтуве без проблем розгромив бронзового призера пекінської Олімпіади, молдаванина В'ячеслава Гояна, так що ніхто Чигаєву легкої прогулянки не пророкував.

Вже з перших секунд чвертьфінального поєдинку дав про себе знати багатий досвід нашого капітана. Чигаєв обрав улюблену тактику: біля канатів він "смикав" суперника вліво-вправо, а величезний (як для цієї ваги) Нтуве, здавалося, почав плутатися у своїх же непомірно довгих руках. За рахунку 1:0 на користь Георгія, боксери пішли на першу перерву. Відпочивши, Салум запропонував нашому співвітчизнику "піти в рубку", але Чигаєв не прийняв авантюру і ще раз точно "покусав" на подшаге. Останній раунд нічого не вирішив - один не міг, другий не хотів. У підсумку 2:0 на користь Георгія Чигаєва, а разом з цим друга гарантована медаль першості Старого світу для України.

За путівку у фінал рекордсмен Чемпіонатів України Георгій Чигаєв побоксірует з непростим валлійцем Ендрю Селбі.

За матеріалами turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Бокс. Чигаєв вийшов до півфіналу ЧЄ та забезпечив Україні ще одну медаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути