субота, 23 жовтня 2010 14:54

Костя Цзю розповів навіщо йому охорона

Костя Цзю розповів навіщо йому охорона
Охорона потрібна 41-річному Кості Цзю, щоб забезпечити порядок. Про це екс-абсолютний чемпіон світу з боксу, росіянин з австралійським паспортом розповів журналістам на презентації проекту "Ти — чемпіон". Перший вихід програми в ефір відбувся у неділю, 17 жовтня на телеканалі "Україна".
"Справа не в тому, що на мене може хтось напасти, - каже Цзю. - Наприклад, через 15 хвилин мені терміново потрібно бути в якомусь конкретному місці. Ви мене відпустите? Ні. Мені дуже подобається фраза "давайте зробимо останнє фото". Ваші колеги також захочуть зробити зі мною фотографії і взяти автографи. Я не маю права відмовити, а через 10 хвилин у мене починаються зйомки. В цей момент виручають охоронці.

Вони мене не захищають від вболівальників, а забезпечують порядок, вирішують організаційні питання. На жаль, тільки так можна уникнути хаосу. Я не страждаю від своєї популярності, це приємно, коли тебе впізнають і люблять.

Бувають моменти, коли хочеться побути самому. Уявіть ситуацію в ресторані. До тебе підходить людина, щоб взяти автограф, а ти тільки запхав ложку до рота. Що ти маєш зробити? Проковтнути і сказати, що підпишешся пізніше. А людина запитає, чому не зараз? У такі моменти охоронці нікого не підпускає. Існують маленькі життєві нюанси, щоб їх уникнути якраз потрібна охорона. Я доступний для всіх, для мене немає проблеми розписатися, сфотографуватися чи дати інтерв'ю."

Костя Цзю веде "Ти — чемпіон" разом з екс-чемпіонкою світу з боксу, а тепер віце-президентом Ліги професійного боксу України Аліною Шатерніковою та виконавцем ролі боксера Артема Колчіна у фільмах "Бій з тінню" та "Бій з тінню 2: Реванш" Денисом Нікіфоровим. У проекті 12 українських боксерів боротимуться за один мільйон гривень.
Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Костя Цзю розповів навіщо йому охорона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути