неділя, 17 жовтня 2010 17:54

"З радістю виходитиму на ринг як секундант" - Костя Цзю

"З радістю виходитиму на ринг як секундант" - Костя Цзю
Екс-абсолютний чемпіон світу з боксу, росіянин з австралійським паспортом 41-річний Костя Цзю повернувся на ринг у ролі ведучого шоу "Ти — чемпіон". Перший вихід програми в ефір відбудеться у неділю, 17 жовтня на телеканалі "Україна".
"Мій старший син Тимофій починає виступати, - каже Костя Цзю журналістам. - З радістю виходитиму на ринг як секундант. Чи відбудеться мій вихід на ринг у ролі боксера? Є таке слово "мотивація." У хлопців, які беруть участь у шоу "Ти — чемпіон", вона є. Така мотивація, яка є у них, у мене відсутня.

Так, я програв свій останній бій. Це важко, але життя триває. Є цікаві проекти. Одна справа, якби я не був зайнятим, якби мені не було чим себе зайняти чи були фінансові проблеми. Тоді можна було би подумати. Тим більше я перебуваю у хорошій формі."

Свій останній бій Цзю провів у 2005 році проти Ріккі Хаттона. Британець переміг технічним нокаутом в 11-у раунді.

"Матч реванш з Ріккі Хаттоном? Мого останнього суперника спіймали на вживанні кокаїну. Якщо не помиляюсь він отримав пожиттєву дискваліфікацію. Тому цей бій неможливий."

Костя Цзю вестиме "Ти — чемпіон" разом з екс-чемпіонкою світу з боксу, а тепер віце-президентом Ліги професійного боксу України Аліною Шатерніковою та виконавцем ролі боксера Артема Колчіна у фільмах "Бій з тінню" та "Бій з тінню 2: Реванш" Денисом Нікіфоровим.

Gazeta.ua


Зараз ви читаєте новину «"З радістю виходитиму на ринг як секундант" - Костя Цзю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути