вівторок, 27 жовтня 2015 16:16

Серена Вільямс вагітна від репера - ЗМІ

Серена Вільямс вагітна від репера - ЗМІ
Серена Вільямс чекає дитину? Фото: reuters.com

Перша ракетка світу, американка Серена Вільямс перебуває на четвертому місяці вагітності. Про це повідомляє Celebtricity.com з посиланням на близького друга спортсменки.

За інформацією видання, батько майбутньої дитини - канадський репер Дрейк. Дані про вагітність 34-річної тенісистки також підтвердило джерело, близьке до співака. Останній зазначив, що 29-річний артист планує використовувати для обкладинки свого нового альбому знімок УЗД спортсменки.

Тенісистка, яка займає перше місце в рейтингу Жіночої тенісної асоціації, кваліфікувалася на підсумковий турнір року, який проходить з 25 жовтня по 1 листопада в Сінгапурі. Однак відмовилася від виступу через проблеми зі здоров'ям. За словами Вільямс, більшу частину сезону вона виступала з травмами і часто грала через біль.

У 2015 році Вільямс здобула перемоги на трьох турнірах "Великого шолома" з чотирьох - Відкритому чемпіонаті Австралії, "Ролан Гаррос" та Вімблдоні.

Зараз ви читаєте новину «Серена Вільямс вагітна від репера - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути