пʼятниця, 27 березня 2020 20:11

Збірна України програла Іспанії матч за перше місце у групі

Збірна України програла Іспанії матч за перше місце у групі
Альваро Мората забив єдиний м'яч у матчі. Фото: рейтер

5 роки тому у кваліфікації до Євро-2016 збірна Іспанії в Севільї приймала збірну України.

Матч на стадіоні "Рамон Санчес Пісхуан" мав дати відповідь, чи здатна команда Михайла Фоменка кинути виклик команді Вісенте Дель Боске у боротьбі за пряму путівку на Євро.

Іспанці володіли ініціативою. Завдяки індивідуальній майстерності власних гравців намагалися створювати небезпеку біля воріт Андрія П'ятова. Захист українців працював надійно. Окрім напівмоментів збірна Іспанії нічого не могла створити біля воріт суперника.

На противагу цьому українці загрожували воротам Ікера Касільяса. Артем Федецький та Руслан Ротань мали хороші нагоди відкрити рахунок, але підвела точність. Розплата наступила миттєво. Альваро Мората відтіснив корпусом Євгена Хачеріді та перекинув м'яч через П'ятова. Відразу Серхіо Рамос міг подвоювати перевагу, але удар захисника "Реала" після стандарту взяла на себе хрестовина.

У другій половині гри Артем Кравець після стандарту мав можливість зрівнювати рахунок, але не дотягнувся до м'яча. Після помилки Касільяса міг забивати Ротань, але Руслана підвела точність. У самому кінці гри капітан "Дніпра" мав хорошу нагоду зрівняти рахунок, але його удар метрів із 10 парирував воротар збірної Іспанії.

Кінцівка гри пройшла без моментів. Українці прагнули зрівняти рахунок, але мали проблеми із позиційною атакою. Суперник легко читав всі ходи команди Фоменка.

Збірна Україна не змогла здобути очки в матчі проти Іспанії, але залишила своєю грою хороше враження. Гра була нічийною, але українцям не вистачило майстерності та талану, щоб здобути очки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт проаналізував ситуацію з найпроблемнішою позицією для Шевченка

У відборі до Євро-2016 збірна України зайняла 2 місце у групі. В стикових матчах команда Михайла Фоменка обіграла Словенію - 3:1, 1:1 та кваліфікувалася на Євр-2016

Зараз ви читаєте новину «Збірна України програла Іспанії матч за перше місце у групі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути