субота, 16 березня 2013 18:36

"Шахтар" тричі забив "Чорноморцеві" на "Донбас Арені"
8

Фото: ФОТО: shakhtar.com

На полі "Донбас Арени" у Донецьку завершилася зустріч "Шахтаря" і одеського "Чорноморця" у рамках 21-го туру української прем'єр-ліги. Чемпіони країни відсвяткували перемогу у цьому протистоянні, рахунок гри - 3:0.

"Гірники" вийшли вперед незадовго до свистка на перерву завдяки точному удару Фернандіньо. Генріх Мхітарян подвоїв перевагу господарів на 59-й хвилині після флангової передачі Даріо Срни.

Автором третього голу став Луїс Адріано, який встановив остаточний результат.

"Зараз я не буду говорити про закономірності результату, про тактико-технічні дії або інші моменти. Скажу так: засмучений, що 0:3. Але продовжую сильно підтримувати гравців і особливо сильно продовжую у них вірити.

Наше завдання було грати грамотно і сильно в атаці. З такою командою як "Шахтар" неможливо домогтися результату, тільки граючи від оборони. Хотіли діяти в атаці по-іншому. Невелике значення має, на якій хвилині пропустили гол. Прикро всією душею, всім серцем, треба було бути готовими до цього. Говорили про це в роздягальні, і тут же пропустили знову як вийшли на поле. Це прикро", - сказав після матчу головний тренер "Чорноморця" Роман Григорчук в ефірі українського телеканалу "Футбол".

Чемпіонат України

Прем'єр-ліга

21-й тур

Шахтар (Донецьк) - Чорноморець (Одеса) - 3:0

Голи: Фернандіньо, 42 (1:0); Мхітарян, 59 (2:0); Адріано, 73 (3:0).

Шахтар - П'ятов, Кривцов, Срна, Рац (Соболь, 69), Ракицький, Мхітарян, Фернандіньо, Гречишкін, Тайсон, Едуардо (Алекс Тейшейра, 62), Луїс Адріано (Майкон Перейра, 76).

Чорноморець - Безотосний, Кутас, Фонтанелла, Бергер, Лео Матос, Бобко, К. Ковальчук (Старгородський, 64), Зубейко, Рієра (Шацьких, 46), Джа Джедже, Бурдужан (Діденко, 82).

Попередження: Срна, 23; Ракицький, 55 - Джа Джедже, 71.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" тричі забив "Чорноморцеві" на "Донбас Арені"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути