пʼятниця, 15 березня 2013 10:00

"Бенфіка" обійшла "Шахтар" у клубному рейтингу УЄФА

Дві перемоги над французьким "Бордо" дозволили португальській "Бенфіці" обійти "Шахтар" у клубному рейтингу УЄФА. "Гірники" тепер займають 13-й рядок у рейтингу, на якому і залишаться до кінця сезону. Туринський "Ювентус", найближча до "Шахтаря" команда, яка продовжує боротьбу в єврокубках, не має навіть теоретичних шансів обійти донеччан.

Продовжує втрачати позиції і "Динамо". Після ПСЖ киян обігнав пітерський "Зеніт", який не пройшов "Базель" в Лізі Європи, але здобув два очки у домашньому матчі. Після цього команда Блохіна втратила місце в умовному другому "кошику" Ліги чемпіонів. Відзначимо, позиціям "Динамо" загрожує тільки "Тоттенхем".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зеніт" та "Анжі" вилетіли з Ліги Європи, "Тоттенхем" вибив "Інтер": результати 1/8 фіналу

"Металіст" продовжує триматися у топ-30, а найближчим переслідувачам обійти харків'ян буде дуже важко. "Дніпро", як і раніше, на 87-му рядку. Після вильоту "Анжі" наздогнати дніпропетровців вже ніхто не зможе.

"Шахтар" почне сезон 2013/14 на 15-му місці з відставанням у 10 очок від 14-го "Шальке". "Динамо" і "Металіст" опустяться в кінець четвертого десятка. При цьому кияни будуть випереджати харків'ян всього на 2,5 бала. "Дніпро" трохи підніметься в рейтингу, але в районі 80-х позицій дуже велика щільність команд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліга Європи. "Тоттенхем" розгромив "Інтер", "Челсі" невдало з'їздив у Бухарест: результати перших матчів 1/8 фіналу

Додамо, що визначилися всі команди-учасниці 1/4 фіналу Ліги Європи. У цю стадію турніру пройшли "Базель", "Рубін", "Тоттенхем", "Челсі", "Ньюкасл", "Лаціо", "Бенфіка", "Фенербахче".

Сьогодні УЄФА проведе жеребкування чвертьфіналу та півфіналу Ліги Європи.

Зараз ви читаєте новину «"Бенфіка" обійшла "Шахтар" у клубному рейтингу УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути