пʼятниця, 07 грудня 2012 11:44

"Ліон" обігнав "Шахтар", "Дніпро" піднявся на 5 позицій: клубний рейтинг УЄФА

"Ліон" після вчорашньої перемоги над "Хапоелем" з Кірьят-Шмони обійшов донецький "Шахтар" у клубному рейтингу УЄФА. Від топ-10 "гірники" відстають всього на три бали, але у конкурентів є перевага. "Інтер", "Атлетико" і "Ліон" зіграють в 1/16 фіналу Ліги Європи, тому можуть набрати ще чотири очки.

Київське "Динамо" залишилося у топ-20. Правда, свій матч лісабонський "Спортинг" проведе сьогодні. Не зрушив з місця і "Металіст", який програв в Австрії. Однак при вдалому виступі в плей-офф ЛЄ харків'яни цілком можуть розраховувати на топ-25.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна завершила рік на сьомому місці в таблиці коефіцієнтів УЄФА

"Дніпро" продовжує впевнено підніматися вгору. На цьому тижні відіграні ще п'ять позицій - дніпропетровці піднялися з 92-го на 87-е місце. Наступний орієнтир - англійський "Евертон".

Нагадаємо, в заключному матчі групового етапу Ліги Європи "Дніпро" вдома розгромив шведський АІК - 4:0, а "Металіст" на виїзді мінімально програв віденському "Рапіду" - 0:1.

Зараз ви читаєте новину «"Ліон" обігнав "Шахтар", "Дніпро" піднявся на 5 позицій: клубний рейтинг УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути