Ексклюзиви
субота, 16 березня 2013 12:50

"Я впевнений, що влітку залишу "Шахтар" - Луческу

"Я впевнений, що влітку залишу "Шахтар" - Луческу
Луческу не виключає свого повернення в Італію ФОТО: calcionews.net

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу дав зрозуміти, що влітку, після закінчення терміну діючого контракту зі своїм нинішнім клубом, швидше за все, змінить місце роботи.

"Мені приємно, що зараз говорять про інтерес до мене з боку "Інтера". Але спершу я хочу завершити нинішній сезон на мажорній ноті, виграти чемпіонат.

Термін контракту з "Шахтарем" закінчується у травні, за дев'ять років я проробив гарну роботу, виростив чимало талановитих гравців, зробив команді ім'я в Європі. Зараз я впевнений, що влітку залишу клуб, але може статися всяке.

Повернутися в Італію? Я не виключаю такого розвитку подій. Було б чудово знову тренувати в Серії А. За дев'ять років я став набагато досвідченіший, виграв чимало титулів. Але, повторюся, загадувати поки рано", - цитує Луческу "Calcio News".

Раніше генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін повідомив, що йому нічого не відомо про рішення Мірчі Луческу залишити "Шахтар" після завершення сезону.

Зараз ви читаєте новину «"Я впевнений, що влітку залишу "Шахтар" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути