середа, 31 липня 2019 21:25

"Шахтар" дотиснув на виїзді "Олександрію"

"Шахтар" дотиснув на виїзді "Олександрію"
"Шахтар" здобув нелегку вольову перемогу

Донецький "Шахтар" здобув перемогу на виїзді в матчі із "Олександрією" – 3:1.

Які висновки напрошуються після матчу.

Нарешті показав клас Манор Соломон. Ізраїльтянин підтвердив, що його техніка нічим не гірша за техніку бразилців. Принаймні за правий фланг нападу "Шахтаря" вже не так страшно, як це було після гри за Суперкубок. Манор загострював, обводив і пасував. Якщо відчує впевненість у власних силах, може стати лідером нового "Шахтаря".

Гра пари центральних захисників "Шахтаря" – тихий жах для будь-якого тренера

На місці Каштру не треба так необачно відмовлятися від послуг капітана чемпіонів світу Валерія Бондаря. Гра пари центральних захисників "Шахтаря" – тихий жах для будь-якого тренера. Якщо додати небажання Патріка повертатися в оборону, то із задекларованої новим тренером надійності в обороні нічого не залишається. Хочолава – гравець рівня середняка чемпіонату Франції, але аж ніяк не стовп оборони українського чемпіона.

У другому таймі "Шахтар" просто задушив суперника, довівши, що розмови про погану фізичну готовність – домисли недоброзичливців. Після 80 хвилин Тайсон робив такі ривки, що йому позаздрять молоді гравці.

Єдиний, хто явно не готовий до сезону – Жуніор Мораєс. Скандальний український збірник зовсім випадає із гри, не може зачепитися за м'яч чи віддати точний пас.

На диво легко увійшов у гру Бланко-Лещук. Його гольовий пас на Дентіньо – просто цукерочка. Схоже, Данилові Сікану доведеться набратися терпіння в цьому сезоні. Часті виходи на поле йому поки не загрожують.

Голи:
1:0 - 42 Третьяков, 1:1 - 58, автогол Бухав, 1:2 - 73 Тайсон, 1:3 - 90 Дентіньо.


Олександрія - Паньків, Бухал, Мірошниченко, Бабогло, Пашаєв, Банада (Шастал, 82), Лучкевич (Задерака, 65), Третьяков, Ковалець (Запорожан, 72), Гречишкін, Сітало.


Шахтар - Пятов, Хочолава, Ісмаїлі, Кривцов, Степаненко, Соломон (Дентіньо, 84), Болбат (Матвієнко, 90), Тайсон, Алан Патрік, Марлос, Мораес (Бланко Лещук, 74).


попередження:
Степаненко (71), Запорожан (76), Алан Патрік (86)

Наступну гру "Шахтар" зі грає на виїзді, 4 серпня проти "Карпат".

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" дотиснув на виїзді "Олександрію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути