середа, 01 квітня 2020 14:41

Рюштю – в критичному стані. Коронавірус мучить колишню зірку збірної Туреччини

Рюштю – в критичному стані. Коронавірус мучить колишню зірку збірної Туреччини
Рюштю один сезон відіграв у "Барселоні". Фото: tarafsizhaberajansi.com

Легенда збірної Туреччини Рюштю Речбер продовжує боротися за життя після позитивного тесту на коронавірус. Його дружина Ісіль розповіла в Instagram, як її чоловік бореться з хворобою.

- Останні 72 години були дуже важкими, і я сподіваюся, що йому стане краще. Хочу сердечно подякувати всім, хто нас підтримує. Це битва живої істоти проти нового вірусу, який змінився в розмірах і невідомий людському організму. Раннє виявлення цього захворювання дуже важливо. Цей вірус не закріплюється в горлі або носі. Він швидко рухається й осідає в легенях, де миттєво проявляється, щоб розмножитися і почати запалення легенів.

Про це пише footboom.com.

Перші 72 години дуже важливі. У Рюштю була лихоманка протягом декількох днів. Дивні симптоми, які раніше не були відчутні і не спостерігалися. Він страждав від сильної слабкості, втоми, втрати апетиту.

Його шкіра стала сірою, як і його губи. Швидке дихання, задишка, невпинний кашель. Він також говорив, що в нього був нерегулярний пульс, - написала Ісіль Рюштю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уже другий колишній президент "Реала" захворів на коронавірус

Упродовж кар'єри Рюштю Речбер грав за "Антальяспор", "Фенербахче" і "Барселону". За збірну Туреччини він зіграв 120 матчів. Закінчив кар'єру гравця 2012-го. 10 травня йому має виповнитися 47 років.

Зараз ви читаєте новину «Рюштю – в критичному стані. Коронавірус мучить колишню зірку збірної Туреччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути