четвер, 21 червня 2007 18:23

Російський футболіст четвертий день знаходиться у комі

Директор Казанського НДЦ "Відновна травматологія і ортопедія" Равіль Хабібьянов повідомив, що міцне фізичне загартування дозволяє боротися за життя півзахисникові клубу російської Прем"єр-ліги "Рубін" Ленару Гільмулліну, 22 роки, який потрапив в реанімацію в результаті автокатастрофи, повідомляє www.championat.ru.

Футболіст вже четверту добу знаходиться без свідомості у відділенні реанімації. Він підключений до апарату штучного дихання, лікарі борються за його життя, надають всебічну медичну допомогу.

Стан пацієнта, за словами медиків, як і раніше, залишається стабільно важким, він знаходиться в комі максимального, четвертого ступеня.

Гільмуллін потрапив у важку аварію в понеділок, 18 червня, увечері на своєму мотоциклі. Гравець казанського "Рубіну" і молодіжної збірної Росії отримав дуже серйозні пошкодження і був відразу відправлений до реанімації.

Зараз ви читаєте новину «Російський футболіст четвертий день знаходиться у комі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути