субота, 19 лютого 2011 13:50

Російський арбітр ледь не повторив подвиг Грема Полла

Російський арбітр ледь не повторив подвиг Грема Полла

У першому матчі 1 / 8 фіналу Ліги чемпіонів "Валенсія" - "Шальке" (1:1), на якому працювала російська бригада суддів, мало не стався казус. Вже в доданий час гравець німецького клубу Лукас Шмітц отримав друге попередження від головного арбітра зустрічі Олексія Ніколаєва, однак залишився на полі і гра ледь не продовжилася.

Втрутився помічник рефері Антон Авер'янов - він прибіг від кромки поля до Ніколаєва і нагадав йому, що це вже друга картка у гравця.

Головний арбітр, очевидно, забув, що ця картка у Шмітца - друга. Перше попередження футболіст "Шальке" отримав на 65-й хвилині за грубу гру, а другу - на 93-й - за відкидку м'яча.

Цікава реакція гравців обох клубів на даний епізод: зазвичай сторони виявляють масу емоцій, але цього разу все було мирно.

Відзначимо, що сам Ніколаєв коментувати подію відмовився. "Вибачте, але нам заборонено давати будь-які коментарі", - сказав рефері.

На чемпіонаті світу 2006 року з футболу в матчі між збірними Хорватії та Австралії стався курйозний випадок. На 88-й хвилині арбітр Грем Полл показав захисникові хорватської команди Йосипу Шимунічу жовту картку, яка стала для нього другою в матчі.

Однак хорват не залишив поле і продовжив зустріч. Тільки через кілька хвилин, вже в компенсований час, Полл помітив, що Шимуніч як і раніше в грі, і показав йому третю жовту картку, після чого той все-таки пішов у роздягальню.

Зараз ви читаєте новину «Російський арбітр ледь не повторив подвиг Грема Полла ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути