субота, 19 лютого 2011 11:39

Чигринський і Коста потрапили у символічну збірну Ліги чемпіонів

Чигринський і Коста потрапили у символічну збірну Ліги чемпіонів

Офіційний сайт UEFA назвав символічну збірну за підсумками перших матчів 1 / 8 фіналу Ліги чемпіонів. У ній виявилися відразу два гравця української команди.

Донецький "Шахтар" делегував у збірну Player Rater українця Дмитра Чигринського і бразильця Дугласа Косту, які стали, на думку користувачів офіційного сайту UEFA, кращими в матчі з "Ромою".

Зокрема, зазначається, що захисник донеччан був звично зібраний і грамотно цементував оборону "Шахтаря" в Римі. Можливо, саме присутність Чигринського за спиною допомогла партнерам вільніше відчути себе в атаці і здобути перемогу в столиці Італії.

Що стосується Кости, то небезпеку в собі приховував майже кожен рейд бразильця по правому флангу. По ходу зустрічі молодий інсайд спочатку забив блискучий гол, а потім обікрав Йон-Арне Ріїсе і організував третє взяття воріт "Роми".

Весь склад символічної команди виглядає так:

Еуреліо Гомес (Тоттенхем) - Мігел (Валенсія), Майкл Доусон (Тоттенхем), Лоран Кошельни (Арсенал), Дмитро Чигринський (Шахтар) - Дуглас Коста (Шахтар), Сандро (Тоттенхем), Джек Вілшир (Арсенал), Арон Леннон (Тоттенхем ) - Рауль Гонсалес (Шальке-04), Роберто Сольдадо (Валенсія).

Нагадаємо, що завдяки успішним виступам в останні роки "Шахтар" був визнаний найбільш прогресуючим клубом XXI століття, а в цьому сезоні, після перемоги над "Ромою", очолив клубну таблицю коефіцієнтів UEFA.

Зараз ви читаєте новину «Чигринський і Коста потрапили у символічну збірну Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути