середа, 16 лютого 2011 09:07

Ліга Чемпіонів. Результати матчів вівторка, 15 лютого

Ліга Чемпіонів. Результати матчів вівторка, 15 лютого

У вівторок, 15 лютого, в Європі двома матчами стартувала весняна частина футбольної Ліги чемпіонів. У перших матчах 1/8 фіналу зустрічалися "Валенсія" і "Шальке", а також "Мілан" і "Тоттенхем".

Головним у вівторок було протистояння на "Сан-Сіро". В осінній частині турніру "Тоттенхем" вже видав тут один блискучий поєдинок. Тоді команда Харрі Реднаппа в дивовижному поєдинку з рахунком 3:4 поступилася "Інтеру", причому по ходу зустрічі програвали 0:4 і грали в меншості. Хет-триком відзначився тоді Гарет Бейл. Цього разу через травму валлієць не зміг грати.

А ось ще один гравець, який нібито був травмований, став головним героєм поєдинку. До зустрічі Реднапп заявив, що Пітер Крауч не зможе грати через пошкодження, але двометровий форвард не тільки вийшов у основному складі, але й забив переможний м'яч.

Рахунок був відкритий після вдалої контратаки. Леннон разом з Краучем вийшли на двох захисників "Мілана" і останній з подачі свого партнера забив єдиний і переможний для англійців гол.

У цьому матчі "Мілан" втратив свого основного воротаря Крістіана Аббіаті. Ще на початку першого тайму він залишив поле через струс мозку.

Переможець в іспано-німецькому протистоянні визначений не був. "Валенсія" і "Шальке" зіграли внічию, забивши по одному голу. Рахунок був відкритий на 17-й хвилині після точного удару Сольдадо. Відігратися німцям вдалося лише в середині другого тайму: Рауль з подачі Хурадо відправив м'яч у ворота господарів поля на 64-й хвилині.

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу

"Мілан" (Італія) - "Тоттенхем" (Англія) - 0:1

Гол: Крауч, 80

"Мілан": Абб'яті (Амеліа, 18), Абате, Неста, Йепес, Антоніні, Фламіні, Тіаго Сілва, Гаттузо, Зеєдорф (Пато, 46), Ібрагімович, Робіньо

"Тоттенхем": Гомес, Чорлука (Вудгейт, 59), Галлас, Доусон, Ассу-Екотто, Леннон, Сандро, Паласіос, Пієнаар (Кранчар, 77), Ван дер Ваарт (Модріч, 62), Крауч

"Валенсія" (Іспанія) - "Шальке" (Німеччина) - 1:1

Голи: Сольдадо, 17 - Рауль, 64

"Валенсія": Гуаіта, Матьє (Альба, 79), Наварро, Рікарду Кошта, Мігель, Мехмет Топал, Банега (Вісенте, 69) Тіно Коста, Домінгес (Хоакін, 69), Сольдадо, Адуріц

"Шальке": Нойер, Учіда, Хеведес, Метцельдер, Клюге, Шмітц, Хурадо (Еду, 83), Матіп, Фарфан (Дракслер, 79), Рауль, Хунтелаар (Юнмінь, 90)

За матеріалами РБК Спорт

Зараз ви читаєте новину «Ліга Чемпіонів. Результати матчів вівторка, 15 лютого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути