пʼятниця, 04 квітня 2008 20:12

Рональдіньо в нинішньому сезоні більше не зіграє

Атакуючий півзахисник іспанської "Барселони" Роналдіньо отримав розрив м"яза стегна і вибув з ладу до кінця сезону. Футболіст пошкодив ногу в четвер під час тренування команди. По оцінках лікарів, Роналдіньо зможе повернутися на полі не раніше, ніж через півтора місяці, коли всі клубні турніри вже закінчаться.

Бразилець почав скаржитися на болі в нозі після матчу чемпіонату Іспанії з "Вільярреалом", що відбувся 9 березня. Проведене у той час медичне обстеження не виявило у Роналдіньо пошкоджень м"язів або зв"язок, але гравець продовжував скаржитися на болі і пропустив ще декілька тренувань.

У зв"язку з цим в іспанських ЗМІ з"явилися повідомлення, що півзахисник близький до того, щоб залишити "Барселону". Проте минулого тижня президент клубу Жоан Лапорта заявив, що каталонська команда не збирається розлучатися з бразильцем.

В сезоні-2007/08 Роналдіньо пропустив 13 з 30 матчів чемпіонату Іспанії через різні пошкодженя і поганого фізичного стану.

"Лента.ру"
Зараз ви читаєте новину «Рональдіньо в нинішньому сезоні більше не зіграє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути