понеділок, 14 липня 2008 20:43

Роналдіньйо погодився перейти до "Манчестер Сіті"

Сьогодні Роналдіньо повинен був приїхати до "Барселони", щоб попрощатися з клубом. Все вказує на те, що в найближчі декілька днів гравець підпише контракт з "Манчестер Сіті", оскільки втомився чекати, поки "Мілан" і "Барса" зуміють домовитися, а "городяни" пропонують йому золотий контракт.

Роналдіньо повинен провести останні переговори і розійтися з клубом. "Барса" вирішила прийняти пропозиція "Манчестер Сіті" стосовно придбання гравця, яке дорівнює 32 мільйонам євро. Згідно з наявною інформацією, брат і агент Роналдіньо - Роберто де Ассіс, вже веде переговори з керівництвом англійського клубу.

Як відомо, інтерес до гравця проявляє також італійський "Мілан". Не секрет, що для самого гравця пріоритетним є трансфер саме в італійський клуб. Тому "Барса" дала керівництву "Мілана" термін від 24 до 48 годин для того, щоб зробити пропозицію, рівносильну пропозиції ""Манчестер Сіті". Але це здається маловірогідним, враховуючи те, що "россонері" пропонують за бразильця всього 15 мільйонів євро.

www.barcamania.ru

Зараз ви читаєте новину «Роналдіньйо погодився перейти до "Манчестер Сіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути